Útlevél ügyintézés gyorsan és egyszerűen!

A legtöbb utazó ismeri az útlevélkönyv beszerzését és használatát, mivel ez szükséges a nemzetközi légi utazásokhoz. Ha azonban nemzetközi utazáshoz útlevélre hivatkozik, a füzet mellett van egy lehetőség. Bizonyos utazási helyzetekhez útlevélkártya is elérhető.

Útlevél ügyintézés várja a az axa-assistance.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és megtalálhatja az útlevél ügyintézés teljes folyamatát és az árakat. Az állampolgárok külföldi utazásaikhoz útlevélkönyvet vagy útlevélkártyát kaphatnak. Ne feledje, hogy bár mindkettő használható személyazonosító okmányként utazáskor, az útlevélkártyának vannak bizonyos korlátozásai. Annak eldöntése, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön számára, attól függ, hogy hová utazik, milyen gyakran utazik és a költségvetése is fontos. A határ közelében lakók gyakran utaznak szárazföldön a közeli országokba. Az útlevélkártya lehetővé teszi számukra, hogy könnyen utazzanak a közeli országokba és onnan szárazföldön és tengeren. Ha más úticélra tervez utazást, szüksége lesz egy útlevélfüzetre. Ez valóban korlátozza, hogy hol használhatja az útlevélkártyát.

Ha Ön határ menti lakos, és valami kicsire és könnyen kezelhetőre vágyik, az útlevélkártya könnyen hordozható és használható. Az útlevélkártyák pénztárca méretűek, míg az útlevélkönyv nagyobb és vastagabb. Ha körutazáson gondolkodik, az útlevélkártya jó lehet, ha személyazonosító okmányra van szüksége a hajóra való fel- és leszálláshoz. Az útlevélkártya azonban csak nemzetközi, szárazföldi és tengeri utazáshoz használható. Ha egy körutazáson van, és sürgősségi repülésre kell mennie valahova, az útlevélkártya nem lesz érvényes, és megrekedhet. További részletekért útlevélért nézzen be az axa-assistance.hu weboldalra.