Szauna építés Debrecen, Budapest, Szeged, Kecskemét

A szauna jótékony hatása már többszáz éve ismert az északi népek körében. A kályhás szauna azaz a finn szauna egyre elterjedtebb lett Európában, manapság pedig az un. infra lámpákkal működtetett szaunák gyártása is megkezdődött, melyeknek nagy előnye, hogy csaknem 300 kalóriát képesek vagyunk leadni a nyirokfolyadék hatékonyabb keringése miatt, valamint tökéletesen ellazulnak izmaink is, kisebb hőségben is nagyobb hatásfoka lehet mint a kályhás szaunának.

Ez utóbbit azonban kültérre ajánljuk, akár infra lámpákkal kombinálva, így az egész család számára kényelmes szaunázást biztosíthat.  A Gulyás Fa KFT szauna bemutatóterme Debrecenben, Budapesten – Maglódon és Üllőn található, de érdeklődhet fatelepeinken is kínálatunkról. Csakis a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, philips gépberendezést és kérésre thermowood anyagokkal, melyek a legkorszerűbb és legtartósabb faanyagok. A thermowood nemcsak nagyon tartós, de nem veszi fel a hőt, így nem kell félnünk attól, hogy rálépve vagy ráfekve forróságával égetni foglya testünket.

Amennyiben szauna beépítésére adta fejét akkor keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, akár telefonon és kérjen szauna tervezésére és építésére is árajánlatot. Három különböző szaunatípus kapható – finn szauna, azaz kályhás szauna, infra szauna és kombi szauna azaz infra- és kályhás kombinált szaunát kaphat. Keresse interneten az a szauna építés Debrecen, vagy szauna építés Budapest és környéke keresőszavaknál a Gulyás-Fa weboldalát, ahol részletes tájékoztatást és árajánlatot állítunk össze önnek ingyenesen, a lehető legrövidebb időn belül. Egy hely, ahol maximálisan ellazulhat és a mindennapi fáradalmak után feltöltődhet családjával, barátaival. Egyszerűtől egészen a luxusszaunákig igényelhet, mi eleget teszünk minden kérésének.