Sportpszichológus Budapesten

Manapság már az élsportolók nagy része, sőt sok esetben az amatőrök is sportpszichológus segítségét kérik a célok elérése érdekében. A pszichológus többek közt segítséget tud nyújtani a motiváció fenntartásában és a teljesítményszorongás leküzdésében.

Sportpszichológus hatalmas segítséget jelent abban, hogy a sportoló jó lelki állapotban legyen és ezáltal kiváló teljesítményt nyújtson. A sportolóknak nem kell magyarázni, hogy milyen nehéz a sportot és a magánéletet összeegyeztetni, hisz ezt mindennap megtapasztalják. Sok esetben ez problémákkal jár, így a pszichológust ilyen esetben is érdemes felkeresni, hogy segítsen megtalálni az egyensúlyt. Azt sem kell hosszan taglalni, hogy az edzőnek milyen nagy szerepe van a siker elérésében, ugyanakkor sokszor nem könnyű a kommunikációs problémákat orvosolni. A legtöbb sportoló tisztában van vele, hogy mi az a versenyszorongás vagy teljesítményszorongás. A pszichológus tehát nem csak a kitűzött célok elérésében nyújthat segítséget, hanem abban is, hogy a fentebb említett problémák megoldódjanak. Ha Önnek vagy gyermekének is sportpszichológusra lenne szüksége, azonban nincs ötlete, hogy mégis kihez forduljon, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a bajnainora.hu weboldalra!

Bajnai Nóra pszichológus és sportpszichológus már számtalan sportolón, szülőn és gyermeken segített. Manapság a társadalom egyre jobban elfogadja, ha valaki pszichológushoz fordul, hogy ezáltal is hozzájáruljon sport karrierje sikerességéhez vagy egy nehéz élethelyzeten való átlendülésben. Érdemes ellátogatni a bajnainora.hu weboldalra és megtekinteni, hogy a pszichológus milyen helyzetekben tud segíteni. A weboldalon elérhetőséget is talál, így időpontot tud egyeztetni Bajnai Nóra pszichológussal.