Profi körömágyhosszabbító zselé jó áron

A zselés köröm felhordása az akril körmök szilárdságát kölcsönözi a természetes köröm megjelenésével. A zselés körmök felhordásakor nem éri el az erős gőzöket, mint az akril felhordásakor. A gél UV vagy Led fény hatására megkeményedik. Minden rétegnek ebben a fényben kell keményednie két-három percig vagy 90 másodpercig LED-lámpákban. Ez kémiai kötést hoz létre, amely összeköti a gélt a körmével.

Körömágyhosszabbító zselé rendelhető a marilynails.hu weboldalon, tehát ha ilyen termékeket keres, megéri benézni hozzánk. Az alkalmazása előtt a természetes körömágynak tisztának és száraznak kell lennie. Ha felkeres egy professzionális manikűröst, a körmeit reszeljük, kutikuláját pedig egy kutikulanyomó eszközzel toljuk vissza. Az elhalt kutikula törmeléket ezután kutikulafogóval távolítják el a széléről. A régi kutikula eltávolítása és visszatolása vonzóbb körömágyat hoz létre, és a körmök hosszabb megjelenését is elősegíti. Miután a körömágy tiszta és száraz, körömágyhosszabbító zselét lehet alkalmazni. A természetes körömhosszukkal elégedett nők esetében előfordulhat, hogy nem szükséges műhegy alkalmazása. A gélt közvetlenül a körömágyra lehet felvinni a természetes köröm megerősítésére és vastagítására. Azok számára, akik a hosszúságot választják, a következő lépés a műköröm hegyének formázása. A köröm formájához és szélességéhez legjobban illő körömcsúcsot használjuk.

Vigye fel a körömágyhosszabbítót. Ha hegyekkel és géllel dolgozik, célszerű finomítani a hegyen, mielőtt a körömre ragasztja. Ez csökkenti a hegy tömegét, és elősegíti a jobb vonal elérését. Ha formákat használ, készítse elő a természetes körmöt és alkalmazzon formákat. Vigyen fel alapgélt a természetes körömre, és húzza le a formára, így hozhat létre egy kiterjesztést. 20 másodpercig keményítjük, majd vegyük ki a formát. Ez egy vékony körömágyhosszabbítást hoz létre. További részletekért és információkért megéri felkeresni a marilynails.hu-t.