A Grp rács online rendelése még soha nem volt ilyen egyszerű!

A grp rácsokat különböző régiókban más-más néven nevezik. A fröccsöntött rács a grp rács másik neve, amely nem különbözik az általános grp rács alakjától. Általában az önkormányzati építési vagy útzöldítési projekteket végző emberek használják ezeket a termékeket.

Grp rács online rendelés elérhető a gravetti.hu weboldalon, tehát megéri ide látogatni, ha ön is régóta keres magas minőségű grp rácsokat. Összehasonlíthatatlan előnyei vannak a korrózióvédelem területén. Kiváló korrózióállósággal rendelkezik savakkal, lúgokkal, szerves oldószerekkel, sókkal és sok más gáz- és folyékony közeggel szemben. A gyakorlati alkalmazások követelményei szerint mátrixanyagként gazdaságosan választható az o-fenilén, m-fenilén és vinilgyanták. A közönséges égésgátló rács lángterjedési sebessége nem haladhatja meg a 25-öt. Az égésgátló vinil rács lángterjedési sebessége nem haladhatja meg a 10-et. Kiváló elektromos szigetelés, 10 KV feszültség meghibásodás nélkül. Nem elektromágneses, és mágnesre érzékeny berendezésekben is nagyon gyakran használható. A grp rácsok speciális szerkezete rendelkezik a csúszás- és fáradásgátló tulajdonságokkal is. A színek választhatók, és egy szín önmagában vagy kombinálva is használható a felhasználási folyamat során. Általában a zöld a legjobb asszisztensünk az önkormányzati zöldítésben. Testre szabhatja a színt az ügyfelek igényei szerint, és javíthatja a gyártási hely környezetét.

Gyantából és üvegszálas kompozitokból készül. Szilárdsága tízszerese a merev polivinil-kloridnak, végső szilárdsága pedig jóval nagyobb, mint az alumíniumé, és eléri a közönséges acél szintjét. Könnyű, így csökkenti a tartószerkezet súlyát, ezáltal csökkenti a projekt anyagköltségét. Könnyű a telepítése, nincs szükség nagy emelőberendezésekre, csak kis mennyiségű kézi és elektromos szerszámra, így a telepítési költségek jelentősen csökkennek. További részletekért nézzen be a gravetti.hu weboldalra.