Prémium kategóriás WC csészék online!

Fürdőszobája korszerűsítésekor vagy átszerelésekor sokkal jobban izgul a mosdókagyló, fürdőkád és zuhanyzó miatt, mint egy új WC miatt. De mivel a második leggyakrabban használt elem a fürdőszobában (a mosdókagyló után), fontos odafigyelni a WC csészére is.

WC csészék rendelhetőek a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk bátran és válogasson kedvére a különböző modellek között. Válasszon kínálatunkból, és találjon olyat, amely megfelel a helyiség méretének és stílusának, valamint a költségvetésének. Abban is segítünk, hogy megértse a vízvezetékeket, és hogy hogyan válasszon olyat, amely a környezet és a vízóra szempontjából is jó. Akár csak frissíti a jelenlegi vécéjét, akár az egész rendszert egy felújítás részeként cseréli ki, jó, ha tud egy kicsit a vízvezetékről, mielőtt kiválasztja az új WC-t. Íme néhány elgondolkodtató dolog. A csap a vécéedény hátulján található kerek kimenet, amely összeköti azt a talajcsővel. A WC-től függően a csővezeték függőlegesen, vagy balra vagy jobbra csatlakoztatható a talajcsőhöz. A talajcső csatlakozik a kifolyócsőhöz, így a hulladék a csatornába áramlik.

A választott WC típusa határozza meg, hogyan lehet ezt a csatlakozást kialakítani, ezért ellenőriznie kell a talajcsövek magasságát, átmérőjét és a talajcsövek helyzetét, hogy kiválaszthassa a megfelelő WC-t. Ha a csap és a talajcső eltérő magasságú, akkor rugalmas csatlakozóval csatlakoztathatja őket. Két különböző lehetőség közül választhat a szorosan összekapcsolt WC-k közül, ez lehet hátsó vagy falra nyíló. A nyitott hátsó WC-ket kifejezetten úgy tervezték, hogy helyet biztosítsanak a WC-tál hátsó részén, hogy az bármilyen irányból csatlakozhasson a talajcsőhöz. Ez a stílus akkor működik jól, ha a talajcső nem mozgatható könnyen, és sok régebbi ingatlanban öntöttvas cső van a belső falhoz rögzítve. További részletekért keresse fel bátran a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalt.