Lehetséges a gumijavítás?

Röviden és tömören a válasz igen, lehetséges javítani a gumit, azonban kizárólag abban az esetben, ha a defektet kisebb sérülés okozta. Ez lehet csavar vagy szilánk, de akár egy tüske is. Na, de mit érdemes tudni a gumijavításról? Ezt az alábbiakban részletezzük!

Gumiszerviz életében a gumijavítás amolyan mindennapos tevékenység. Sokan attól tartanak, hogy a gumi javítása negatívan hat a gumira, ami így gyengébb lesz, ráadásul drága is. Ez azonban nem igaz, hiszen a gumijavítás sokkal pénztárcabarátibb megoldás, mint egy új gumi vásárlása. Ráadásul a gumi nem gyengébb lesz a javítástól, hanem sokkal inkább erősebb A javított rész ugyanis sokkal erősebbé válik, mint a gumi többi része. Az úgy nevezett lassú defekt sok esetben nem a lyuk miatt jön létre, hanem a gumi és a felni rossz illeszkedése áll a háttérben. Tehát a lassú defekt a gumi és a felni közötti illeszkedési probléma miatt kialakuló szelelés. Ha észleli, hogy a gumi defektes, akkor értesíteni kell a szervizt, bár még jobb egy az egyben odavinni az autót, hisz látatlanul nem egyszerű megítélni, hogy a defekt javítható-e.

A gumi közepén elhelyezkedő lukak egyszerűen javíthatók, ha a gumi oldalfala sérült, az már keményebb dió, bár van rá esély, hogy javítható, így nem érdemes rögtön lemondani róla. Ha egy megbízható gumiszervizt keres Nyíregyházán, akkor érdemes a G-MAXX gumiszervizt választani! A gumiszerviz szolgáltatásai közt szerepel a szerelés, centrírozás, illetve centrírozás, valamint a gumiabroncs és keréktárcsa értékesítés. A tizenöt éves szaktudás és tapasztalat a garancia arra, hogy a műhelyben jó kezek közt lesz az autó. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a G-MAXX gumiszerviz szolgáltatásait illetően, valamint elérhetőségre van szüksége, akkor látogasson el a gmaxx.hu weboldalra!