Prémium dedikált Cpanel jó áron!

A cPanel/WHM felhasználói fiókok automatikusan telepíthetők bármely dedikált szerverre olyan népszerű számlázó szoftverek használatával, mint például a WHMCS. A cPanel/WHM könnyen használható grafikus felületet biztosít az összes szerverművelet kezeléséhez, beleértve a webszervert, az adatbázisokat és az e-maileket. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Dedikált Cpanel várja az awh.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és mindent megtalál ami csak érdekelheti a Cpanelekkel kapcsolatban. A cPanel egyszerű, de hatékony felületet biztosít a felhasználóknak a webtárhely-szolgáltatás minden aspektusának kezeléséhez, csökkentve az ügyfélszolgálati kérelmeket és növelve az ügyfelek elégedettségét. A cPanel már évek óta megbízható név a webtárhely-iparban, és nagy fejlesztőcsapattal rendelkezik, amely biztosítja a platform könnyű súlyát és biztonságát. A cPanel/WHM egy hihetetlenül népszerű vezérlőpult-szoftver-interfész, amelyet webtárhely biztosítására használnak a szervereken lévő ügyfelek számára. Grafikus felületet biztosít minden tapasztalati szintű felhasználó számára saját webhely-tárhely szolgáltatásaik kezeléséhez, mint például domainnek, e-mail fiókok hozzáadása stb. Ez a vezérlőpult megkönnyíti a webtárhely-szolgáltatók számára a felhasználók támogatását, mivel ismerős és könnyen kezelhető felületet használ.

A cPanel 1,1 GHz-es processzort igényel 2 GB RAM-mal és 40 GB lemezterülettel egy 64 bites processzoron. Attól függően, hogy hány webhelyet kíván üzemeltetni a szerveren, valamint az ezeken a webhelyeken tárolt tartalom típusától függően, több erőforrásra lesz szüksége a cPanel optimális teljesítményszintű futtatásához a dedikált tárhelytervben. További részletekért és információkért nem árthat benézni az awh.hu-ra, ahol megtekintheti majd szolgáltatásainkat is.