Pénzszámló gép használat egyszerűen és gyorsan!

A készpénz összeszámlálása egyszerű feladat, azt leszámítva, ha egy nagyobb köteget kell megszámolni a munkanap végén. A pénzszámláló gép gyorsan és egyszerűen számolja meg a készpénzt. Csak be kell helyezni a bankjegyköteget és rövid időn belül a kijelző megmutatja, hogy mekkora összegről van szó.

Pénzszámláló gép használata manapság elterjedt azokon a helyeken, ahol nagy mennyiségű készpénzforgalom zajlik nap, mint nap. Kisebb mennyiségű készpénz manuális megszámlálása egyáltalán nem nehéz, azonban nagyobb összeg összeszámolása, pláne a nap végén kihívást jelent. Különösen, ha a többszöri összeszámlálás során más és más összeg jön ki. Ha már a készpénz számolás gondolatától is rosszul van, akkor érdemes beszerezni egy pénzszámláló gépet. Ma már hatalmas kínálatból lehet válogatni, vannak egyszerűbb és bonyolultabb típusok, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő típust. Népszerű választásnak számít az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló, mely nem csak megszámlálja a behelyezett bankjegyköteget, hanem azt is ellenőrzi, hogy a valódiak-e.

A bankjegyek valódiságának ellenőrzése UV és mágneses vizsgálati módszerekkel történik. Ezeknek a módszereknek köszönhetően a gép nagy pontossággal képes a hamis bankjegyek felismerésére. Euró, forint és dollár bankjegyek számlálására és vizsgálatára egyaránt alkalmas. A forint bankjegyek vizsgálatakor arra kell ügyelni, hogy a mágneses vizsgálati funkció ki legyen kapcsolva, ugyanis a forint bankjegyek nincsenek mágneses biztonsági elemekkel ellátva, így a gép folyamatosan megáll és jelez. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló kapcsán a penztargepuzlet.hu webáruházban tudhat meg bővebb információkat, ahol többek közt a további kínálatot is meg tudja tekinteni!