Csillagtérkép vásárlás verhetetlen áron

Nagyon pontos csillagtérképet készíthet az égboltról ha csapatunkhoz fordul. A tudósok pontosan kiszámították, hogy a Föld bármely pontjáról mely csillagok láthatók bármely napon és időpontban (múltban vagy jövőben), és ezekkel az adatokkal elkészítjük az Ön egyedi térképét.

Csillagtérkép vásárlás jó áron várja a csillagokalatt.hu weboldalon ezért mindenképpen keressen fel minket ha önnek is szüksége lenne egy igazán szívhezszóló ajándékra. A térképen a 6-nál nagyobb magnitúdójú (fényerősség) csillagok szerepelnek. A skála hat „magnitúdóból” áll: a legfényesebb csillagok az első magnitúdójúak, a leghalványabb, szabad szemmel még látható csillagok pedig a hatodik magnitúdójúak.  A térkép személyre szabható egy üzenettel, amelyet egy különleges embernek szeretne átadni. A bekeretezett képekhez a nyomat képzőművészeti fotópapírra és a maximális feketesűrűséget pontosan visszaadó papírra készül. A színek garantáltan nagyon hosszú ideig megmaradnak anélkül, hogy elveszítenék intenzitásukat és fényüket. A csillagtérképen rögzítőrendszerrel vannak felszerelve, buborékfóliába csomagolva és szállítva. A kivitelezési idő hozzávetőlegesen 2-3 munkanap.

A csillagtérkép tökéletes ajándék élete legkülönlegesebb alkalmaira. Egy gyermek születése, esküvő, évforduló vagy az első randevú, ami mindent megváltoztatott, mind olyan alkalmak, amik megérik azt, hogy felkerüljenek a csillagtérképre. Testre szabhatja egyéni csillagtérképét a szövegével/idézetével, dátumával és pontos helyével. Ez lehet egy város vagy egy pontos hely a városon belül, és mi ábrázoljuk az éjszakai égboltot abban a pillanatban, amikor bekövetkezett a különleges pillanata. Amennyiben többet tudna meg, megéri fellátogatni weboldalunkat a csillagokalatt.hu-t.