Na! Na! Na! Surprise Sasha Scratch baba és pom pom, 2az1-ben szett

Melyik kislány ne örülne egy csodálatos divatbabának? Pláne, ha ez a baba öltöztethető, ráadásul a játékcsomag kettő az egyben meglepetést tartalmaz. Ha szeretne gyermekének igazi meglepetést okozni, akkor érdemes Na! Na! Na! Surprise Sasha Scratch baba és pom pom, 2az1-ben szettel meglepni csemetéjét!

Na! Na! Na! Surprise Sasha Scratch baba és pom pom, 2az1-ben szett – Ha régóta töri a fejét, hogy mit vásároljon lányának, unokájának, unokahúgának, akkor érdemes a Na! Na! Na! Surprise Sasha Scratch baba és pom pom, 2az1-ben szettet vásárolni, mely igazi meglepetés! A csomagolás egyrészt tartalmazza a gyűjthető pihe-puha divatbabát, másrészt egy csodás, felhelyezhető pom-pom kedvencet. Ezek a babák nem csak rendkívül puhák, de a kezüket és a lábukat is lehet mozgatni! A kettő az egyben meglepetés csomagokat egytől-egyig állatok inspirálták. A csomagolásban rejtőzik egy lufi is, melyet fel kell fújni és ki kell pukkasztani, így a benne megbújó meglepetés konfettik szerte szét repülnek, a gyerekek legnagyobb örömére. Ha szeretné meglepni csemetéjét egy izgalmas játékkal, akkor érdemes a Na! Na! Na! Surprise Sasha Scratch baba és pom pom, 2az1-ben szettet megvásárolni!

A Na! Na! Na! Surprise Sasha Scratch baba és pom pom, 2az1-ben szett nem csak a divatbabát tartalmazza, hanem izgalmas karakter leírást is, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Ez a baba a szuper pom-pommal minden kislánynak nagy örömöt okoz. Ha szeretné megrendelni a Na! Na! Na! Surprise Sasha Scratch baba és pom pom, 2az1-ben szettet, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra! A játék webáruházban minden fontos információt megtalál egy helyen, továbbá a Na! Na! Na! Surprise Sasha Scratch baba és pom pom, 2az1-ben szettet is meg tudja tekinteni!