A legjobb csoportos utasbiztosítás!

A csoportos utazásokért, legyen szó önkéntes munkáról, családegyesítésről vagy tanulmányokról, általában jó előre fizetnek, és a csoportba tartozó emberek száma nagyban meghatározza az egyes emberek által fizetett árat. Ezért ennek a fajta utazásnak megvannak a maga kockázati körei – olyan kockázatok, amelyek együtt járnak a csoportban utazók nagyobb számával.

Csoportos utasbiztosítás várja önt is az axa-assistance.hu weboldalon, ezért ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot és szuper ajánlatokkal várjuk. Megtörténhet, hogy csoportja befejezte az előlegfizetéseket, majd valakinek le kell mondania az utazást – a dolgok bármikor megtörténnek, és az utazás lemondására néha szükség van, de ha egy személynek le kell mondania, és a többi ember el akar menni, visszakaphatja az az egy ember a költségeit a többi pedig tovább utazhat? Erről is többet tudhat meg weboldalunkon. Ha a nyaraláson az idegenvezető, vagy utazási szolgáltató nem tud teljesíteni vagy csődbe megy, akkor sok pénz veszhet el, erre is jó megoldás a biztosítás. Idős édesanyját elütötte egy száguldozó kerékpáros és eltörte a csípőjét a nyaraláson? A balesetek szinte bárhol előfordulhatnak, és az egészségbiztosítás sem terjed ki nagyon messzire (természetesen az országon kívülre). Lesz-e megfelelő pénzeszköz a megfelelő orvosi ellátáshoz, ha valaki a csoportjából megsérül vagy megbetegedik?

Nagycsaládja körutazáson van, amikor az egyik gyerek nagyon rosszul lesz – minden tengerjáró hajón van bizonyos szintű orvosi ellátás a fedélzeten, de a súlyos betegségeket és sérüléseket megfelelő orvosi intézményben kell kezelni. Lesz-e elég pénze a tengeren történő evakuáláshoz? Miután kezelték ezt a gyermeket, képes lesz-e visszahozni őt a hajóra vagy haza kell menni? Milánóban landol, de rájön, hogy a csoport feladott poggyásza közül legalább három máshová ment? Ezekre a kérdésekre mind választ ad a biztosítás. További részletek az axa-assistance.hu-n.