Minőségi fogpótlás az esztétikus fogsorért

A fogpótlás több szempontból is fontos. A hiányzó fogak komoly problémát, önbizalomhiányt, nehezebb rágást és étkezést, illetve egyéb negatív következményeket okoznak. A fogpótlástól és alapvetően a fogászati kezelésektől sokan tartanak, de nem érdemes húzni-halasztani a kezelést, mert annál rosszabb lesz hosszú távon.

Fogpótlás nem csak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is nagyon fontos. A Relax Dental Center rendelőjében a huszonegyedik század vezető fogászati technológiájának megfelelő kezelésben részesül minden páciens! A rendelőben történő fogpótlást azonnali terhelhetőség és tökéletes illeszkedés jellemzi. Választhat részlegesen vagy teljesen kivehető fogpótlást. Kisebb foghiány esetén a szakemberek hidat készítenek, amely egy fix pótlás, melyet a hiányzó fog melletti fogakon lévő koronák tartanak. Ha nagyobb vagy teljes foghiány áll fenn, akkor a kivehető fogpótlás jelenti a megoldást. A fémmentes porcelán hidak és koronák nagy népszerűségnek örvendenek, mivel a legmagasabb esztétikai követelményeknek is tökéletesen megfelelnek.

A koronák és hidak úgy nevezett „phi-tech” módszerrel készülnek, emiatt rendkívül pontosak és a foghoz széli záródásuk tökéletes. Ráadásul nagyon tartósak is. A korona vagy híd váza nem fémből, hanem a fém helyett a fémhez nagyon hasonló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, úgy nevezett cirkónium-oxid kerámiából készül. Ennek köszönhetően a fogpótlás valóban rendkívül esztétikus lesz. Az elkészült pótfog teljes mértékben természetes hatású, így biztosan nem fog másoknak feltűnni, hogy nem minden fog természetes. A korona vagy híd, rövid időn belül, öt munkanap alatt készül el. Bővebb információkat a dentalcenterkelemen.hu weboldalon talál, ahol többek közt elérhetőséghez is juthat!