A mobil támfal elem biztonságos és gyors megvalósítást tesz lehetővé

Amikor iparterületeken, vagy épp állattartó üzemekben, takarmány raktárakban kell megoldani a külön tárolást, esetleg valamilyen okból válaszfalra van szükség, akkor számtalan szempont mellett a biztonság az elsődleges.

Köszönhetően a mobil támfal elem nyújtotta megbízhatóságnak, többé emiatt már nem kell aggódnunk. A gravetti.hu által forgalmazott prémium minőségű betonelemek a legkülönfélébb felhasználási módokat tesznek lehetővé, emellett pedig gyors és biztonságos megoldást jelentenek a legkülönfélébb helyzetekben is. Mezőgazdasági telepeken gyakran felmerülő probléma, hogy a különféle termékek tárolását jól elkülönítve kell megoldani, nem egyszer időszakosan. Fix, hagyományos módon felépített elválasztófalak segítségével azonban hosszadalmas és drága ezt kivitelezni, arról nem is beszélve, hogy miután már nincs szükség rá, az elbontás is költséges, és a keletkezett törmelék már nem használható fel újra.

Ilyenkor egy olyan megoldásra van szükség, ami gyorsan és rugalmasan kezelhető, valamint mobil, és ennek köszönhetően több alkalommal is használható. A Gravetti-blokkok maximálisan teljesítik ezeket az elvárásokat, hisz könnyű velük bánni – gyakorlatilag csak egymásra kell pakolni az elemeket és kész is a fal -, akár négy méteres magasságig használhatóak, és villámgyorsan áttelepíthetőek, ha a szükség úgy kívánja. Azonban nem csak kezelésük biztonságos, hanem a segítségükkel létrehozott falak is minden előírás által támasztott igényt kielégítenek. A mobil támfal elem magas minőségének köszönhetően probléma nélkül alkalmazható még akár szulfátos közegben is, azaz az erjesztett takarmány, az állattartás, de még a trágya tárolása sem jelent problémát. Kialakításának köszönhetően pedig teljes mértékben lehetséges a különféle ömlesztett termékek gépi kitárolása, – közvetlenül a fal mellől – így ehhez sem szükséges emberi munkaerő, ami egy hatalmas pozitívum.