Minolta toner óriási választékban

A Minolta a kémiai reakció során előállított tonerének lehetőségeire összpontosított, amelyek kiváló minőségű nyomtatást és energiamegtakarítást tesznek lehetővé, és ezzel megkezdte az emulziós polimerizációs módszer kutatását és fejlesztését. A csoport 2000 decemberében kezdte meg az eredeti polimerizált festék, a Simitri festék gyártását, és a világon elsőként vezetett be polimerizált tonert monokróm MFP-ben való használatra.

Minolta toner kedvező áron elérhető az onlinetoner.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a minolta tonerek széles kínálatát. A Konica Minolta mindig is vezető szerepet töltött be a polimerizált tonerek előrehaladásában. 2006-ban a csoport megkezdte második generációs polimerizált festékének, a Simitri HD tonerkazánnak a gyártását, amely javította az alacsony hőmérsékletű beolvasztás teljesítményét; 2010-ben pedig kiadta a Simitri HD+tonert, amely további előrelépést jelent a tonertechnika terén. Kihasználva fejlesztési képességeit, a Konica Minolta szinte minden Konica Minolta nyomdatermékben alkalmazott polimerizált tonerkazettát, a belépő szintű modellektől a nagysebességű, monokróm vagy színes nyomtatóig. Ma a Konica Minolta színes tonerek 99,6% -a és monokróm festékeinek 96,5% -a polimerizált – ez a legmagasabb arány az iparban.

Emulziós polimerizációs módszer: a gyantaalap, a színpigment és a viasz kémiai kombinálására használják vizes felületaktív oldatban történő diszpergálással. A Konica Minolta nyomtatók világszerte elismertek kivételes nyomtatási minőségükről, kristálytiszta részleteket és gazdag, élethű színeket nyújtanak a nyomtatási feladattól függetlenül. Mindez a Konica Minolta tonereknek köszönhető, amelyek minimális erőfeszítéssel éles, pontos képeket és szöveget készítenek. Amennyiben többet tudna meg ezekről nézzen be bátran weboldalunkra és itt mindent megtalál ami érdekelheti.