Comedy central – Madagaszkár pingvinjei

A madagaszkár pingvinjei egy amerikai CGI-animációs televíziós sorozat, amelyet a DreamWorks Animation és a Nickelodeon koprodukcióban készítenek. A DreamWorks Madagaszkár animációs filmjének kilenc karaktere játszik benne: a pingvinek Skipper, Rico, Kowalski és Private; valamint Julien Király, Maurice és Mort; valamint Mason és Phil csimpánzok.

Comedy central – madagaszkár pingvinjei kezdési időpont megtekinthető a musor.tv weboldalon, ahol a teljes leírást is megnézheti a sorozatról. A sorozat új szereplői közé tartozik Marlene vidra (Nicole Sullivan) és Alice (Mary Scheer) nevű állattartó. Ez az első Nicktoon a DreamWorks Animation társprodukciójában. A sorozatot Bob Schooley és Mark McCorkle készítette, akik a Buzz Lightyear of Star Command (a Pixar Toy Story franchise-jának spin-offja) animációs sorozat és a Disney Channel Kim Possible alkotói voltak. A „Gone in Flash” című kísérleti epizód a „Superstuffed Nicktoons Weekend” részeként került bemutatásra 2008. november 28-án, pénteken, és A madagaszkár pingvinjei 2009. március 28-án rendszeres sorozattá vált. 6,1 millió nézője volt új rekordot állítva a legnézettebb premierként. Bár a sorozat alkalmanként utal a franchise többi részére, a Madagaszkár pingvinjei nem pontosan abban az időben játszódik. McGrath, aki egyben a film karaktereinek társszerzője is, elmondta, hogy a sorozat „nem kifejezetten a film előtt vagy után zajlik, csak szerettem volna, ha mind visszatérnek az állatkertbe. Úgy gondolom, hogy párhuzamosan zajlik azzal a világegyetemmel”.

2010 végén a műsor a televízióban a második számú animációs műsor volt a 2–11 éves gyerekek és az alap kábel-nézők között. A show dicséretet kapott az animáció minőségéért, amelyet akkoriban nagyon jónak tartottak. 2014 decemberében DiMaggio kijelentette, hogy a műsor befejezte a produkciót. További információkért és részletekért nézzen be a musor.tv weboldalra.