Mi a Könyvmolyképző?

Senki sem olvas többé könyveket – állítják nagyon sokan, de ez tényleg így van? Valamiért az emberek szeretik ezt mondani, de egy közelmúltbeli felmérés kimutatta, hogy az emberek közel háromnegyede, 74%-a olvasott legalább egy könyvet 2021-ben. A nyomtatott formátum továbbra is a legnépszerűbb, az emberek 67%-ánál.

Könyvmolyképző könyvek rendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és tekintse meg teljes kínálatunkat hogy a kiadó bármely könyvét megrendelhesse. A magyarok azt állítják, hogy legalább egy nyomtatott könyvet olvastak az elmúlt évben. Szóval, mi változott? Nos, az emberek ma már különféle módokon olvasnak könyveket, mert több lehetőségük van. Gyakrabban olvasunk e-könyveket és hallgatunk hangoskönyveket, mint korábban. Ez tényleg olyan meglepő? Az emberek elfoglaltak, de még mindig szeretnek olvasni. A napi olvasók tudják, hogy az olvasás jó érzéssel tölti el őket, és élvezik, ha elvesznek egy jó történetben. A legtöbbünknek nincs igazán szüksége ürügyre, hogy a kezébe vegyen egy könyvet. De ha okokat keres, hogy jól érezze magát az olvasás során, vagy egyszerűen csak módot szeretne találni arra, hogy elterjessze a jó hírt arról, hogy ez alapvető fontosságú az általános jólétünk szempontjából – van néhány tény, amely örömet okoz.

Aki mindennap olvas, az idővel egyre jobb lesz. Nem meglepő, hogy a napi olvasók is több örömet szereznek belőle, mint azok, akik ritkábban olvasnak. Még a memóriát és a kritikus gondolkodási készségeket is javíthatja. Az olyan tevékenységeket pedig, mint az olvasás, összefüggésbe hozták az Alzheimer-kór alacsonyabb kockázatával. A modern élet stresszes. Az olvasás jobban csökkentheti a stresszt, mint a séta, zenehallgatás vagy játék. Amennyiben megtekintené a könyvmolyképző kiadó készletét nézzen be a book24.hu weboldalra.