Ezért jó, ha van egy vízlágyító készülék a háznál!

Sajnos az ásványi anyagok túlzott mennyisége sokféle problémát okozhat családjának. A kemény víz irritálhatja a bőrt, elhomályosíthatja a hajat, és családját számos egészségügyi probléma veszélyének teheti ki. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Vízlágyító készülék rendelhető a bolt.agroviz.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és válogasson jobbnál jobb készülékeink kínálatában. A kemény víz gyengén lép kölcsönhatásba a szappannal, így a gazdag, sűrű hab helyett kellemetlen filmréteget képez. Ez a film felhalmozódhat a bőrön, és számos esztétikai és egészségügyi kihívást okozhat. És minél több szappant próbál használni, annál több problémája lehet. Ez a ragadós réteg elzárhatja a pórusokat, ami kitörésekhez vezethet. Bőre kiszáradhat, tapintásra tapadóssá válhat, és úgy érezheti, hogy soha nem tudja igazán megtisztítani a bőrét. Az érzékeny bőrű gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt kialakulhat ekcéma ennek következtében. Ha vízlágyító rendszert szerez be, bőre sugárzó lesz és ragyogóvá válik. Ha kemény a víz, úgy tűnik, soha nincs elég samponja. Nem számít, milyen márkát használ – vagy mennyi pénzt fektet be hajtermékekbe – kemény vízzel soha nem lesz gazdag hab. A haja zuhanyozás után sem lesz teljesen tiszta.

Az erős ásványosság emellett elhomályosítja és kiszárítja a hajat, ami olyan fejbőrproblémákat okoz, mint a korpásodás. A lágyító rendszerrel egész évben élvezheti a fényes, élénk hajat és az egészséges fejbőrt. A kemény vízért felelős elsődleges ásványi anyagok a kalcium és magnézium karbonát- és szulfátsói. Ha ezt issza a csapból, ezek az ásványi anyagok elszaporodnak a szervezetben. Következésképpen a kemény víz rendszeres fogyasztása a vizelet kalcium- és magnéziumszintjének növekedéséhez vezethet. Ez viszont húgy- vagy vesekövek kialakulásához vezethet. A lágyított víz viszont nem járul hozzá a vesekő kialakulásához. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a bolt.agroviz.hu weboldalt.