Builder gel online alacsony áron

Ha valami egészen mást szeretne, mint a hagyományos zselék nézze mega marilynails.hu builder gel termékét. Az UV-kemény zselével ellentétben a Builder gel konzisztenciája a géles körömlakk konzisztenciája, és normál körömlakk ecsettel is felvihető. Erősebb, mint a zselés körömlakk, de nem olyan erős, mint a vastagabb építőzselék, így jó középutat jelent azoknak, akik lábujjukat szeretnék belemeríteni a géles körömlakk világába.

Builder gel online olcsón várja a marilynails.hu weboldalon ezért keressen fel bátran minket és itt megtalálhatja a teljes builder gel készletet az árakkal és az illusztrációkkal együtt. A vékony formulának köszönhetően ez ideális termék a természetes körömre való felvitelhez az extra erősség és tartósság érdekében. Ha ezzel szeretne körömhosszabbítást készíteni, megteheti, de ne feledje, hogy ehhez néhány rétegre lesz szükség, mert ez sokkal vékonyabb, mint egy merev gél. Az ilyen típusú építőanyagok másik hatalmas előnye, hogy bár nem olyan erős, mint a hagyományos építőzselé, teljes szilárdságú acetonnal le lehet áztatni, így nem kell aggódnia a zselé letakarítása miatt. A Marilyn a builder gélek kultikus kedvenc márkája, így ha szereti a termékeiket, örömmel fogja hallani, hogy UV-kemény gél termékeket is készítenek. Ez egy közepes viszkozitású kemény gél, így nem olyan vastag, hogy ne tudjon önterülni az egyenletes felület érdekében.

Az önterülés azt jelenti, hogy van némi mozgás, így ha körömformákat használ a kiépítéshez vagy a toldásokhoz, érdemes gyorsítani, és nem várni, amíg mind az öt ujját megcsinálja, mielőtt a körmöt a lámpa alá helyezi. Nagyon hasznos körömhosszabbítás készítéséhez. További részletekért és a teljes builder gel kínálatért nem kell messzire mennie, keresse fel még ma a marilynails.hu weboldalt és itt mindent megtalál ami érdekelheti a gélekkel kapcsolatban.