Megéri-e fa nyílászárókat választani?

Sokan a mai napig amolyan ferde szemmel tekintenek a fa nyílászárókra, mert úgy vélik, hogy rossz befektetésnek számítanak. Ennek oka, hogy attól tartanak, a fa nyílászárók rövid időn belül megkopnak és elvetemednek. Sokan még a mediterrán vagy rusztikus stílusú házakhoz is inkább műanyag nyílászárókat használnak.

A fa nyílászárók kapcsán itt érhet el bővebb információkat! A tévhitekkel szemben a mai, modern, fából készült nyílászárók is igazán innovatív megoldásokkal készülnek, mint a többi nyílászáró és ajtó esetében. A PET-RO Nyílászáró kínálatában kapható fa nyílászárók kiváló minőségű termékek, mivel többrétegű gyártási technológiával készülnek. Ezek a nyílászárók hosszú időn keresztül megtartják színűket, így sokáig esztétikusak maradnak. A fa nyílászárókat tehát nyugodtan lehet bármely épülethez választani. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a fa egy igazán esztétikus anyag, amely megnyugtató, esztétikus látványt nyújt. Stabilan és vetemedés nélkül bármely épület ékei lehetnek, ezért nem érdemes tartani a stílusos fa elemektől.

A fa nyílászárók nem csak azért előnyösek, mert igazán esztétikusak, hanem azért is, mert nem drágák. A fa nyílászárók alig drágábbak a műanyag nyílászáróknál, így mindenképp jó választásnak bizonyulnak. Természetesen az ár a fa fajtától is függ, azonban a lényeg, hogy a fa nyílászárók közel sem olyan drágák, mint azt sokan hiszik. A mai modern technológiának hála a hőszigeteléstől sem kell tartani. A régi ablakok dupla rétegű megoldásai helyett, ma már speciális ragasztási technológiák és különféle szigetelők járulnak hozzá ahhoz, hogy a fa nyílászárók kifogástalan hőszigetelő képességgel rendelkezzenek. Bővebb információkért célszerű ellátogatni a petro-nyilaszaro.hu weboldalra és tájékozódni!