Fenék edzésterv a bomba popsiért

Ki mondta, hogy neked nem lehet brazil nőket megszégyenítő popsid? Természetesen neked is lehet mutatós hátsó feled, csak egy edzéstervre és étrendre van szükséged. Habár nem akármilyen edzésterv és étrend szükséges, hanem olyan, amely egyedi és a te igényeidre van szabva.

Fenék edzésterv – Ma már az interneten annyiféle fenék edzésterv van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Ugyanakkor ezek nagy része nem fog hosszútávú sikert nyújtani. A legnagyobb probléma velük ugyanis, hogy ezek sablon edzéstervek, tehát az elhízottaktól kezdve a soványokon át az átlag testalkatig bárki használhatja ezeket a gyakorlatokat. Éppen ezért nem feltétlenül fog sikert okozni. Ha valóban az a cél, hogy kerek popsid legyen, akkor olyan edzésre van szükséged, ami kizárólag neked készült. Tehát a barátnő edzésterve sem jó, kivéve, ha ugyanolyan genetikával rendelkeztek, ami viszont kizárt, hiszen az ikrek esetében sem jellemző. Ráadásul, ha kezdő vagy, akkor fokozatosan kell a tested az edzéshez szoktatni és meg kell tanulnod az alapgyakorlatok, például a guggolás helyes végzését. Ha ezt kihagyod, akkor a későbbiekben szinte biztosan sérülés lesz a vége.

Na, de honnan szerezz megfelelő edzéstervet. Természetesen egy edzőtől. Ha kifejezetten a feneked edzését szeretnéd kihangsúlyozni, akkor Tótfalusi Alexandrától érdemes segítséget kérned, aki a fenék kerekítés specialistája. Nem viccelünk, ugyanis Alexandra profi edző, aki bármely testalkatú nő számára személyre szabott edzéstervet készít, különös tekintettel a fenék edzésére. Ha az ő segítségét kéred, hamar látni fogod az eredményt! Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni a fenék edzést illetően, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a fenekformalas.com weboldalra, ahol Alexandra elérhetőségét is megtalálod!