Kisteherautó szállítás Budapest bármely pontjára

A kisteherautó meghibásodása mindenki számára stresszes élmény. De az autó meghibásodása elleni védelem egyszerű, és önbizalmat az az útra, bármilyen időjárási körülmény ellenére. Mégis, ha a legrosszabb megtörténik, mit kell tenni, mielőtt segítséget hívunk?

Kisteherautó szállítás Budapest környékén elérhető kedvezményes árakkal a 024automentes.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is segítségre szorult, mert el kellene szállítania kisteherautóját. Húzódjon le az útról amint lehet, és kapcsolja be a vészvillogókat. Ne próbáljon figyelmeztető háromszöget elhelyezni autópályán (gyakran megtalálható néhány autó csomagtartójában) mert túl közel van a száguldozó forgalomhoz. A széllökés a táblát gyorsan haladó járművek útjára terelheti, és ez balesetet okozhat. Ürítse ki autóját, tehát szállítsa ki az utasokat és kérje meg őket, hogy menjenek az ütközéskorlát mögött. Ha a járművében láthatósági mellények vannak, kérje utasait, hogy viseljék őket – és ön is viselje amíg megérkezünk. Ha háziállata van, hagyja őket az autóban kissé nyitott ablakkal. Hívjon segítséget amint ezek megtörténtek. Ne próbálja meg maga megoldani a problémát, hacsak nem könnyű és biztonságos ezt megtenni – a legtöbb probléma esetén ez nem valószínű.

Ha „intelligens” autópályán halad, nagyobb a balesetveszély – ezért próbálja meg eljutni a legközelebbi megállóhoz, tartsa magánál telefonját és hívjon minket miután meggyőződött arról, hol is van pontosan. Miután beszélt a hibaelhárítási operátorral, megemlíthet más részleteket is, például hogy vannak-e gyerekek önnel, vagy mozgássérült utasok, esetleg terhes nő. Ez olyan információ, amely bizonyos körülmények között csökkentheti a várakozási időt. Amennyiben többet tudna meg rólunk és szolgáltatásainkról, bátran keresse fel a 024automentes.hu weboldalt.