Ezek a modern szőnyegek teszik stílusossá lakásod!

A modern szőnyeg lenyűgöző! Megannyi lehetőséget kínál otthonunk szebbé, meghittebbé és persze stílusossá tételéhez.

Kiindulópontnak mondhatnánk azt is, hogy modern lakásba modern szőnyeg dukál. Ez igaz is, de nem feltétlenül vesszük ennyire komolyan. Egy szép, ízléses modern szőnyeg ugyanis a retró, a skandináv, a mediterrán, vagy neobarokk stílusú ingatlanok lakberendezési csodája is lehet.

A neobarokk otthonok jellemzője a csillogás, a feltűnőség, a fényűző és aprólékos díszítő elemek. Aprólékosan túldíszített, de mégis realista. Gazdag, nemes, sok-sok arany színnel, tündökléssel.
A neobarokk a régi romantikus barokk és a mai modern stílus egyesítését jelenti. Így kiválóan megfér egymás mellett a túldíszítettség, az arany, ezüst, bíborvörös színekkel a kifinomult szürke, vagy hófehér is.

Ez a stílus azoknak ajánlott, akik szeretnék otthonukban is kifejezni lenyűgözőségüket. A hálószoba, a konyha, a nappali és a fürdőszoba, előszoba is pompásan tündökölhet neobarokk stílusjegyekkel berendezve. Egyedi bútorokkal, feltűnő csillárokkal, lámpákkal, régi barokk stílusban, s a mai modern okos elektronikai eszközökkel kombinálva született valami új és valami csodálatos stílusjegy.

Egy szép modern szőnyeg szépen belesimul bármilyen stílusba. Modern szőnyegek nappaliba és a hálószobába is megtestesítik a kényelmet, a maximális komfortérzetet és a szívet melengető hangulatot.
Mintás, vagy egyszínű, hagyományos szögletes és kerek modern szőnyeg is dukál nem csak a fiatal korosztály, hanem az idősebbek felújított otthonaiba is.

Elegáns bézs színű, világosszürke motívumokkal díszített, nyomott mintás modern szőnyeg a neobarokk stílus egyik népszerű szőnyege. Illik az arany színhez, a bordóhoz, a barnához, a bronzhoz és minden anyaghoz. Egy előkelő bársony fotel elé helyezve olyan hangulatot teremt, mint semmi más. A hatalmas, csillogó csillárok megvilágítása alatt egy szép szőnyeg a tér középpontja lesz.

A hatalmas virágmintás modern szőnyeg szintén illik a neobarokk stílushoz, hiszen ebben a kialakításban semmi sem sok. Kifejezhető vele a nőiesség, a kecsesség és a jólelkűség, és persze a szépérzék is. Egy ilyen impozáns modern szőnyeg átsegít a szürke hétköznapokon, bár egy neobarokk lakás teljességgel feltölti jó kedéllyel szívünket minden egyes nap. Azt érezhetjük, hogy miénk a világ.

A neobarokk roppant izgalmas stílus. Figyelemre méltó, hiszen a praktikusság, a józan ész, a mai modern kor vegyül el a barokk kor stílusával, ami olyan energiát áraszt otthonunkban, ami káprázatosan különlegessé teszi.