Egy szuper nagymamának ajándék csak szuper helyről szerezhető be!

„Olyan jó, hogy anyukámnak is van édesanyja.”, írta Donászy Magda híres anyák napi versében, anno. Valóban, milyen jó, hogy vannak nagymamák! Megérdemlik, hogy köszöntésükkor valami olyan meglepetésben legyen részük, melyet meglátva érzik, hogy nem csak az ő szívük van csordultig szeretettel.

Micsoda öröm látni, mikor a nagymama ajándék bontogatásba kezd, s puha arcára mosoly húzódik, szemeiben könny és hála, munkától fáradt kezei gyengén simogatják az ajándékozót. Már csak ezért megéri számukra felkutatni a legjobb ajándékot. S emellett garantált, hogy hosszú évekig emlegetik majd és büszkén mutatják, mit adtak nagymamának ajándékba a gyerekek. A Lovenir segít megtalálni a legnyerőbb ajándékot a nagyi számára. A vagányabb nagymama ajándéka lehet egy menő póló vagy telefontok, vicces felirattal, képpel vagy az unokák nevével. A kalsszik nagyi számára ideális lehet egy vászonkép, egy fotóval ellátott díszpárna vagy akár egy kedves bögre.

A lovenir.hu webáruházban mindenki megtalálhatja a nagymama ajándékát. A menüpontok között találhatnak az érdeklődők kifejezetten Nagymamának szóló szekciót, de a többi aloldalon is érdemes körülnézni! Fényképes ajándék esetén kosárba helyezés előtt fel kell tölteni jó minőségben a kívánt fotót, ruha esetén ki kell választani a méretet – melyben a mérettáblázat lehet segítségére a vásárlóknak-, s az egyéb paraméterek kitöltése után már le is adható a rendelés. A Lovenirtől rendelt termékek különlegesek! Az alkalmazott nyomtatási technológiáknak és persze a prémium minőségű anyagoknak köszönhetően élénk, hosszantartó szín és tartós nyomat jellemzi az itt forgalmazott árucikkeket. Garantáltan örülni fognak majd a nagymamák ajándékuknak! Rendeljék meg időben a meglepetést, s akár 2 munkanapon belül már házhozszállításra is kerülhet!