Egy szép, virágos ágyneműhuzat feledteti a borongós őszt!

Te sem akarsz kibújni az ágyadból reggel? Egész nap csak feküdnél betakarózva a gyöngéd, puha ágyadban? Egy szép, kellemes érintésű virágos ágyneműhuzat nem fog elengedni, hanem bizony marasztalni fog.

Vannak, akik sem az őszt, sem a telet nem szeretik. Annak örülnének, hogyha egész évben 30 fokos melegben süttethetnék a hasukat a strandon. Viszont, ha a lakás minden helyiségét fenséges, meleg hangulatú kuckóvá varázsolod, szebb lesz az ősz, hidd el. Fantasztikus lakástextilekkel olyan légkört alakíthatsz ki, amivel nem csak a nyár lehet szerethető. Szőnyegek, paplanok, puha takarók, párnák, díszpárnák, terítők, függönyök segítségével szívet melengető hangulatot teremthetsz. Mit például a műszőrméhez? Már amikor megpillantod, azonnal melegséget érzel. Dobj az ágy végére egy extra kötött takarót, hogy bármikor alá bújhass, ha fázol.

Ha csak a hálószobát vesszük górcső alá, akkor is rengeteg ötlet segíthet a hangulat fokozásában. A virágos ágyneműhuzat, főleg akkor, ha az flanel anyagból van, jobb kedvre derít esténként. Mindenképp be kell szerezned egy virágos flanel ágyneműhuzatot, ha fázós vagy, a meleg flanel anyag tökéletes őszi és téli kellék, ami gondoskodik rólad. A virágos ágyneműhuzat elsősorban nőknek való. Vannak viszont olyan darabok is, amiket a férfiak is használhatnak. Ilyen például ez a kétoldalas, flanelból készült virágos ágyneműhuzat. Egyik oldala kockás, a másik pedig virágos, viszont szürke-fehér színű, így elegáns is és bájos is. Ha férfi társunk éppen nem virágos hangulatban van, akkor csak meg kell fordítania a garnitúrát a kockás oldalára. Zseniális!

Ha nem szeretnél mindig unalmas, egyhangú lakásban létezni, az évszakok váltakozásával újíthatsz egy kicsit a hangulaton. Lakásdekorációs kiegészítőkkel és egy kis kreativitással felpezsdítheted lelki világod. Ősszel és télen még fontosabb, hogy jobb kedvre derítsük saját magunkat. Ilyenkor a rossz időjárás miatt kevesebb napfény ér minket és nagyon könnyen lehangolt állapotban találhatjuk magunkat. Gyújts esténként gyertyákat, mécseseket, szerezz be párologtatót, használj illóolajokat.

Az időjárás ellen nem tudunk mit tenni, kivéve, ha elrepülünk például a Maldív szigetekre! Ha ezt nem teheted meg, akkor maradnak a praktikák, fortélyok. Öltöztesd otthonod meghitt, békés térré és takarózz be esténként meleg, puha, virágmintás ágyneműhuzattal.