Bugs Racing – Bogárverseny – Versenyző szett kisfiúknak

A Bugs Racing – Bogárverseny játék kialakítása során a játék tervezői nagyon kreatívok voltak, hiszen a játéknak története is van, miszerint a sivatagba egy meteorit csapódott, mely a földön az összes bogarat átalakította. Így a bogarak bizonyos testrészei fémmé változtak és különféle képességekre tettek szert.

Bugs Racing – Bogárverseny – Versenyző szett kiváló szórakozást jelent bármely gyermek számára. A Bugs Racing – Bogárverseny újra értelmezi mindazt, amit az autóversenyekről eddig tudtunk. A kisfiúk odáig vannak az autókért és az autóversenyzésért. A Bugs Racing – Bogárverseny nem a szokásos autóversenyzést tárja a gyerek szeme elé, hanem különleges bogaras járgányok által valósítja meg az autóversenyzést. Ezek a bogaras járgányok igazán gyorsak és alig várják, hogy kiderüljön ki a leggyorsabb, tehát ki lesz a Bugkirály. A Bugs Racing – Bogárverseny – Versenyző szett két darab járgányt tartalmaz és számtalan pálya elemet, melyekkel száznyolcvan centiméteres pálya építhető. A bogaras járgányokkal a verseny egyetlen pillanata sem lesz unalmas.

A Bugs Racing – Bogárverseny – Versenyző szett tökéletes bármely kisgyermek számára, aki szereti az autókat. Ha szeretne valami érdekes, nem megszokott ajándékot vásárolni gyermekének, akkor érdemes a Bugs Racing – Bogárverseny – Versenyző szettet megvásárolni, melyért odáig lesz gyermeke. A gyártó öt éves kortól ajánlja a játékot a gyermekeknek. Ha nem tudja milyen ajándékkal lepje meg gyermekét, unokáját, unokaöcsét, akkor a Bugs Racing – Bogárverseny – Versenyző szett a tökéletes választás. Ha szeretne bővebben tájékozódni a Bugs Racing – Bogárverseny – Versenyző szettet illetően, akkor érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu online platformra, ahol képeket is talál a játék szettről!