Echantimals őzikés házikó szett a kislányok nagy kedvence

A kislányok imádják azokat a különleges szetteket, melyeket a már meglévő babáikkal játszhatnak és még érdekesebb történeteket szimulálhatnak általuk. Amennyiben szeretné meglepni a gyermekét egy ilyen különlegességgel, akkor a legjobb helyen jár.

Echantimals őzikés házikó szett most kedvező áron megvásárolható, így ideális lehet születésnapra,névnapra vagy bármilyen más alkalomra. Ne felejtsük el, hogy közelegnek az ünnepek, melyekkel kapcsolatban már időben el kell gondolkodnunk, hogy mivel is szeretnénk meglepni a legkisebbeket. A kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönlegesebb játékok kislányok és kisfiúk számára egyaránt. Ez a különleges szett nagyon nagy szórakozási lehetőséget biztosít a legkisebbek számára, ugyanis akár már 4 éves kortól ajánlott a használata. Ebben a szettben megtalálható a nagy kedvenc Danessa Deer is, illetve az ő kis barátja is érkezik vele. Ennek a különleges babának a megkülönböztető jelei, hogy egy szarvaskislányról beszélhetünk, melynek agancsai is vannak. A szett még számos tartozékokat is tartalmazz, melyben megtalálhatóak székek, asztal, ágy, zuhanyzó, mosdó és minden amire szüksége lehet ennek a különleges játékbabának.

A szett maga tartalmazza a házikót és a hozzá tartozó babákat, illetve kiegészítőket és a berendezhető szobákat is. Amennyiben szeretne mosolyt csalni a gyermeke arcára, eddig nem tudta, hogy mivel tegye, akkor itt a vissza nem térő lehetőség, mi szerint most kedvezményes áron rendelheti meg a kiválasztott termékeket. A webshopunkból megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk az egész ország terültére, amely által nem csak időt,d e akár pénzt is spórolhat. Kattintson a jatek-webaruhaz.hu oldalára, illetve elérhetőek vagyunk még a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon.