3D játékok VR technológiával

VR játékok segítségével felfedezhető egy virtuális valóság ami segít kilépni a szürke hétköznapokból, ezért nézzen be hozzánk a badchickenvr.hu weboldalra, hiszen itt több száz 3D játék közül válogathat és 3D játékokat a 80-as évekből  is találhat majd amelyekre akár azonnal foglalhat időpontot méghozzá igen kedvezményes áron.

3D játékok elérhetőek a badchickenvr.hu weboldalon néhány kattintással méghozzá igen pénztárcakímélő áron, ezért ha ön is szeretne kiszabadulni a virtuális valóságba és egy teljesen másik dimenziót szeretne megismerni, akkor nem kell messzire mennie, hiszen itt izgalmas és szórakoztató játékok közül lesz lehetősége választani. Kínálatunkban ott van a Smashbox, a Tales of Escape, az Arizona Sunshine, a Superhot, a Raw Data és még sok más híres játék is. A VR játékok csapatépítésként is tökéletesek lehetnek, ezért ha úgy érzi, hogy munkahelyén vagy baráti társaságában csapatépítésre lenne szükség, akkor foglaljon időpontot valamelyik 3D játékunkra, hiszen ezek a játékok garantáltan közelebb hozzák majd az embereket, hiszen a csoportos játékok lényege az összefogás és az összhang.

3D játékok a 80-as évekből

A Rec Room nevű VR játék a 80-as évek játékkaraktereihez hasonló, ezért ha ön is kedveli a retro játékokat akkor érdemes lehet ezt kipróbálni. A Rec Room játékban egy közösségi világ tagja lehet, és izgalmas, szórakoztató játékokat játszhat majd barátaival együtt. A karaktereket akár testre is lehet szabni, aztán indulhat a robotok elleni harc, a paintball vagy éppen a ping-pong. Amennyiben még több információt tudna meg a játékokról nincs más dolga, mint felkeresni a badchickenvr.hu weboldalt és itt mindent megtudhat, vagy kérdéseivel forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a +36 20 507 0472 telefonszámot tárcsázva és csapatunk minden kedves érdeklődőnek válaszol majd.