Budapesti szabadulós játék kedvezményesen

A budapesti szabadulós játék felejthetetlen élményekkel látnak el mindenkit aki ide látogat, ezért megéri szétnézni az érdekes és rejtélyes szobák között, hiszen biztosan talál majd olyan szabadulószobát, ami önnek és tetszene és ahová szívesen elhozná kollégáit vagy barátait is csapatépítésre.

Budapesti szabadulós játék széles kínálata elérhető néhány kattintással az exittheroom.hu weboldalon, és ha ide látogat, akkor  megtalálhatja a teljes szabadulószoba listát is és már jelentkezhet is valamelyik játékunkra méghozzá igen alacsony áron. A szabadulószobákba magával hozhatja majd kollégáit és barátait is, hiszen ezek a szabadulószobák és kijutós játékok megfelelőek lesznek akár egy csapatépítőnek is. Ezek a játékok olyanok akár egy interaktív társasjáték, ahol a siker attól függ, hogy a csapat tagjai mennyire tudnak együttműködni. Amennyiben ön is szereti a logikai feladatokat és szeretné használni a fejét, akkor biztosan nem fogja megbánni, ha valamelyik szabadulószobánkba látogat, hiszen hatalmas élményekben lesz majd része.

Budapesti szabadulós játék olcsón

A Bomb szabadulószobában a csapatoknak az lesz a feladata, hogy meg kell állítsanak egy bombát mielőtt az felrobbanna, és ehhez 1 óra áll majd a rendelkezésére a csapatoknak, tehát igen kevés az idő a szabadulásra. A hidegháború alatt egy renegát ügynök kezébe került egy atomfegyver, és ezzel az a terve, hogy a bomba segítségével kirobbantja a 3. világháborút. Egy bunkerban építette fel a főhadiszállását, és a piros gombot akármikor megnyomhatja, ezzel együtt pedig a bomba is felrobbanna, ezért nem szabad vesztegetni az időt. A szabadulós játékok emlékekkel és élményekkel gazdagítanak minden csapatot, ezért ha ön is kikapcsolódásra vágyik, akkor keressen fel minket az exittheroom.hu weboldalon, hiszen itt mindent megtudhat majd rólunk és a szobákról is.