Acrylgel széles kínálatban a legjobb áron!

Az akrilgél vagy poligél, ahogy egyes kozmetikai márkák nevezik, viszkózus és sűrű szerkezetű anyag. Műanyag, de nem folyik, ugyanakkor megtartja azt a formát, amit a manikűrös ecsettel adott neki. Ez a minőség szinte végtelen lehetőségeket nyit a manikűrtervezési kísérletezéshez.

Acrylgel a marilynails.hu weboldalon érhető el méghozzá végtelenül alacsony áron, tehát ne menjen messzire, nézzen szét kínálatunkban mert biztosan megtalálja azt, amit keres. Az anyag polimerizációs folyamata csak UV, LED vagy CCFL lámpa hatására indul el. Valóban erős, mint az akril, műanyag, mint egy gél, ugyanakkor nélkülözi mindkét előd hiányosságait. A manikűrösnek nem kell monomert használnia, és nem kell kiszámítania az anyag megszilárdulási idejét; nem kell attól tartani, hogy a dizájn elfolyik, ha nem „szárad meg” időben. A körömlemezt nagyon vékony réteggel borítja, miközben megőrzi rugalmasságát és rugalmasságát. A leggyakoribb csomagolás a 30 vagy 60 ml-es tubus. Nagyon kényelmesek a manikűrmester munkájában, mivel lehetővé teszik a szükséges mennyiségű anyag pontos adagolását.

Annyi előnye van ennek az anyagnak, hogy két csoportra kell osztani őket. Tehát egy manikűrmester számára: könnyen használható, nem igényel különleges új készségeket a munkában, valamint könnyen reszelhető. A bevonat minden szilárdsága ellenére könnyen eltávolítható 100/150-es szemcseméretű reszelővel. A keletkező por részecskéinek tömege harmadával nagyobb, mint a gélé és az akrilé. Ezért nem képeznek szuszpenziót a levegőben, hanem azonnal megtelepednek a körömlemezen anélkül, hogy a légzőszervekbe kerülnének. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne acrylgelt, keresse fel a marilynails.hu weboldalt, ahol megtekintheti elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel.