Utasbiztosítás kalkulátor vár mindenkit!

Az utazási biztosítási ellátások esetén olyan fedezetek és szolgáltatások állnak rendelkezésre, mint a poggyászbiztosítás, az egészségügyi problémák és orvosi költségek biztosítása, lemondás miatti költségtérítés és sok más.

Utasbiztosítás kalkulátor vár mindenkit az axa-assistance.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és vegye használatba kalkulátorunkat, hiszen így csak azt az ajánlatot kapja majd amire szüksége van és nem kell feleslegesen böngésznie. Az átfogó utazási biztosítási tervek általában nyújtanak különböző előnyöket a lemondás, a megszakítás és az orvosi vészhelyzetek esetén. Ezzel szemben a hosszú távú lefedettség általában csak az orvosi vészhelyzetekre és az evakuálásra vonatkozik. A baleset és betegség miatti orvosi költségek biztosítása során megtéríthetik az utazás közben zsebéből kifizetett sürgősségi orvosi költségeket. Ha utazás közben szenved, betegségben vagy sérülésben, és kritikus állapotban van, vagy bármilyen okból a környéken nem áll rendelkezésre megfelelő orvosi kezelés, akkor a szállítást is állja a biztosító. A sürgősségi orvosi evakuálás megszervezi az orvosi szállítást a megfelelő orvosi intézménybe.

Továbbá, ha haza kell térnie megfelelő vagy hosszú távú gondozásra, a biztosító gondoskodik a szállításáról. A maradványok hazaszállításának lefedettsége gondoskodik maradványainak visszaszállításáról, ha külföldön meghal. Nem orvosi vészhelyzeti evakuálás: Ez az előny gondoskodik a szállításról, így természeti katasztrófák, politikai, polgári vagy katonai zavargások esetén biztonságba kerülhet az úticélján. Amennyiben többet tudna meg és pontos információkat olvasna a biztosításokkal kapcsolatban nem kell mást tennie, mint felkeresni az axa-assistance.hu weboldalt.