Black Friday akció minden évben

A Black Friday elnevezés ma már egyetlen jelent a hatalmas kedvezményekkel. Éppen ezért egyre többen döntenek úgy, hogy a karácsonyi ajándékbeszerző körutat erre a napra időzítik. Ha szeretne Ön is sokat spórolni, akkor érdemes Black Friday napján kényelmes cipőt húzni és ellátogatni a résztvevő üzletekbe.

Black Friday akció minden évben egyszer van, más és más időpontban. Ennek oka, hogy a Hálaadást követő pénteken kerül minden évben megrendezésre. Ebből már ki lehet következtetni, hogy a Black Friday Amerikából indult hódító útjára, mára pedig a legtöbb országban van Black Friday, vagyis fekete péntek, melynek története egészen a hatvanas évekig nyúlik vissza. A kereskedők megfigyelték, hogy a Hálaadást követő pénteki napon a vásárló kedv fellendül, így tudatosan még lejjebb vitték az árakat, hogy minél több vásárló térjen be az üzletekbe és költsön pénzt. Így ezen a napon rendszeressé váltak az üzletek előtt kígyózó sorok és a dugók az utakon. Éppen ezért a philadelphiai rendőrség ezt a napot Black Friday-nak keresztelte el. Az eseményből hagyomány lett és a mai napig megrendezésre kerül, aminek keretein belül az üzletek hatalmas akciókkal várják a vásárlókat.

A Black Friday napja egyre közeledik, ezért érdemes mielőbb tájékozódni, hogy mely üzletek vesznek részt az eseményen és milyen termékekhez lehet nagyszerű árakon hozzájutni. A Black Friday hazánkban kulturáltan zajlik le és viszonylag rendezettnek nevezhető. Érdemes kihasználni a fekete péntek adta lehetőségeket és nagyszerű áron hozzájutni a különféle termékekhez. Ehhez nagy segítséget ad, ha ellátogat a black.friday.hu weboldalra és megtekinti mely üzletekben lesznek idén Black Friday akciók, továbbá a Black Friday pontos időpontját is megtudhatja! Bővebb információkért látogasson el a black.friday.hu weboldalra!