Tudjon meg többet itt Bajnai Nóra szolgáltatásairól

Ebben a rohanó világban egyre nehezebb emberi kapcsolatokat kiépíteni, illetve a meglévőket megőrizni. A legtöbbször csak kifogásokat keressünk arra, hogy mit miért nem tettünk meg, és sokszor ez nagyon rossz befolyással van a kapcsolatainkra.

Tudjon meg többet itt, ha felkeress bennünket a bajnainora.hu oldalára kattintva. A honlapunkon megtekintheti a teljes szolgáltatási körünket, illetve minden fontos információt a szakpszichológusról. Bajnai Nóra 2013-ban szerezte meg mesterfokon a képesítését. Majd ezt követően folytatta a tanulmányait és 2015-ben sportszakpszichológus képesítést szerzett. Amely igen közel állt hozzá, ugyanis 15 éve aktívan részt vesz a sport világában. Ma már nem, ám régebben versenyszerűen atlétikázott és teniszezett is egyben. Így teljes mértékben tisztában van azzal, hogy egy sportoló milyen terhekkel kell, hogy megküzdjön napi szinten. Bajnai Nóra Katalin igazán elhivatott és nagyon szereti a munkáját, így minden áron arra törekszik, hogy gyerekek és felnőttek számára egyaránt tudjon segíteni.

A szolgáltatásai nagyon széles körűek, így többek között megtalálható köztük a kapcsolati tanácsadás is. Amely magába foglalja a családi, baráti, vagy akár munkahelyi kollégák való konfliktusokat is. Viszont még ide kell sorolnunk a párkapcsolati problémákat is, melyek napjainkban egyre gyakoribbak. Amennyiben egy magas szakértelemmel rendelkező szakemberhez szeretne fordulni, akkor Bajnai Nóra a legjobb segítséget nyújthatja. Ugyanis az elméleti tudás elsajátítása után nagy hangsúlyt fektetett a gyakorlati részre is. Amely a klinikai és a gyermekvédelmi terültekre is kiterjedt. A honlapunkon minden további bővebb információt megtalál ezzel kapcsolatban.