Profi városrendezés tanácsok

A városi tervezés céljából a Városfejlesztés Zrt.  települési terveket készít, amelyek magukban foglalják a megvalósításra alkalmas önkormányzati fejlesztési koncepciókat, valós fejlesztéseket hoznak létre, és amelyek a köz- és a magánszféra közötti együttműködésen alapuló nyilvános fejlesztési modell alkalmazásával valósíthatók meg. Az önkormányzatok fejlesztési célkitűzéseit a fejlesztés alapjául szolgáló elszámolási tervek tartalmazzák.

Weblapunkon mindent megtudhat majd a városrendezésről és a települési tervekről is, valamint többet tudhat meg szolgáltatásainkról és árainkról is, tehát megéri benézni hozzánk. A középső-ferencvárosi köz- és magánszféra együttműködésén alapuló operatív városi fejlesztési modell alkalmazása 1992-ben kezdődött Aczél Gábor, az ügyvezető igazgató által kidolgozott városi fejlesztési akcióterületi terv alapján. A SEM IX Városi Fejlesztési Vállalat dolgozott egy 28 hektáros kerületben, melyet a Ferenc körút, a Tűzoltó utca, a Viola utca és a Mester utca vesz körül. 2001-ben az önkormányzat kiterjesztette a projektterületet a 73 hektáros terület egész területére, amelyet a Ferenc körút, az Üllői út, a Haller utca és a Mester utca vesz körül.

A városi rehabilitációs projekt folyamatában a SEM IX Városi Fejlesztési Vállalat, az önkormányzati városfejlesztési társadalom, városfejlesztési akcióterületi tervet hajtott végre, amely a komplex városfejlesztési, technikai és pénzügyi forgatókönyve volt. Amennyiben még ennél is többet tudna meg erről a városfejlesztési tervről és egyéb munkáinkról, mindenképpen keresse fel a varosfejlesztes.hu weboldalt ahol mindent megtudhat rólunk és árainkról is. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtalálhat ezért érdemes ide látogatni.