Terhességi kalkulátor segítségével ön is megtudhatja!

A terhesség 4 hétig tart, vagyis pontosan 280 napig, de ha ismerjük az utolsó menstruáció időpontját, akkor 38 hétben adjuk meg majd a terhesség időtartamát. A terhesség a peteérésben, vagy másnéven ovulációban teljesedik ki, ami a menstruáció kezdete utáni első két hétben következik be és egyetlen napot vesz igénybe. Ha többet szeretne megtudni erről keresse fel weboldalunkat.

A terhességi kalkulátor segítségével megállapíthatja, hogy éppen hányadik hétben jár, hogy mikorra várhatja a szülést és hogy mi a teherbeesés pontos dátuma, ehhez pedig csak néhány adatot kell majd megadni a kalkulátornak. Weboldalunkon időpontot is foglalhat majd várandósságot gondozó orvosnál is, és nálunk már több mint százezer sikeres foglalás ment végbe, tehát érdemes hozzánk fordulni. A menstruációs ciklus ismerete elengedhetetlen, vagyis tudnia kell hogy hány napig tart a saját ciklusa. A menstruációs ciklusok általában 28 napig tartanak, de vannak, akiknél csak 27 napig, vagy épen 29 napig tartanak. Ez az adat változó, hiszen mindenkinek máshogy működik a szervezete.

Amennyiben bővebben szeretne olvasni a terhességi kalkulátorról, az időpont foglalásról vagy éppen a terhességről akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t, hiszen itt rengeteg hasznos információval gazdagodhat, ráadásul teljesen ingyenesen használhatja a terhességi kalkulátorunkat. Ha esetleg kérdezni szeretne a terhességről, az ovulációról, a menstruációról, az időpont foglalásról, vagy a terhességi kalkulátorról vegye fel bátran a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 700 1491 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az office@foglaljorvost.hu e-mail címre, és csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésére azonnali választ ad majd.