Számoló és mérő eszközök nagy választéka!

A Hedue webáruházában rengeteg típusú számláló és mérőeszköz található. Bármilyen munkáról vagy feladatról legyen szó, webáruházunkban megtalálja a legminőségibb és legmegfelelőbb szerszámokat, mindezt kedvező áron. Webáruházunkban találhat számlálókat, mérőket, keresőket, és szerszámokat is minden mennyiségben.

Webáruházunk számláló és mérő kínálatában a legkeresettebb számláló a mechanikus kézi számláló, amely tökéletes egy rendezvény esetén, például egy esküvőn személyek számlálására, forgalomszámlálásra, vagy raktárakban darabszámlálásra. Ez a mechanikus számláló 9999-ig átfordulás nélkül tökéletesen mér. A kézi számláló háza fémből készült, és ez csakis pozitív irányban képes számolni. A mérők közül az alumínium mérőék rendkívül kedvelt. Ez a típus hézagok és rések mérésére megfelelő. 1 mm-től akár 20 mm-ig mérhet ennek segítségével. A mérő anyaga alumínium, és a beosztások a felületén gravírozva vannak.

Az acélból készült mérőék segítségével ellenőrizheti a rések pontos méretét. Azonnal láthatóvá válik a méret amint beillesztette a mérőéket. Anyaga matt acél és skálája gravírozott. Webáruházunkban nedvességmérőre is szert tehet, amelynek nedvesség meghatározása rendkívül gyors, roncsolásmentes mérést biztosít, valamint határértékei szabadon programozhatóak. Minden termékünkre 2 éves garanciát vállalunk, és a házhozszállítás teljesen díjtalan 35.000 Ft értékű vásárlás felett. Látogassa fel weboldalunkat, a hedue.hu-t a számolók és mérők további információiért és teljes kínálatukért. Amennyiben kérdései lennének, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a +36 20 207 9556 telefonszámot tárcsázva, vagy az info@hedue.hu e-mail címen. Vásároljon tehát számolót és mérőt a hedue webáruházában a rendkívül magas minőségért!