Olcsó betegszállítás az Aranyszív Ambulence weboldalán!

Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy segítségre szorul. A szolidáris magatartás jól esik az egészségügyi problémával küzdő embernek, különösen, ha hosszú lefolyású, komoly betegségről van szó. A rehabilitáció során felmerülő akadályok leküzdéséért jött létre vállalatunk, hogy megkönnyítsük a betegek eljutását a kezelések helyszínére. Az Aranyszív Ambulence térítéses szolgáltatásai jelentősen leegyszerűsítik a teendőket, irányító központunk rövid várakozási idővel biztosítja a megfelelő járművet a szállításhoz. Profi szakemberek, képzett mentőápolók gondoskodnak a páciensek kényelméről, szakszerű ellátásáról.

Olcsó betegszállítás vehető igénybe weboldalunkon, könnyen megtalálja non stop elérhetőségeinket. A 06 70 905 8605, a 06 30 425 8030, illetve a 06 20 432 8794-es telefonszám éjjel-nappal hívható, felkészült munkatársaink azonnal reagálnak kérésére. A 24 órás szolgálat lehetővé teszi a sürgős esetekhez történő azonnali kiszállást. Szükség esetén egészségügyi felügyeletet, mozgóőrséget biztosítunk, a megrendelő kívánságát minden esetben szem előtt tartjuk. Európa bármelyik országába kedvezményesen szállítjuk oda-vissza, pluszköltségeket nem számlázunk ki. Csak előzetes egyeztetéssel vállaljuk a megbízásokat a feltételek tisztázását követően. Az ÁNTSZ engedélyével rendelkezve mindig garanciát adunk ügyfeleinknek! Készek vagyunk a váratlan helyzetekre is gyorsan reagálni, járműveink felszereltsége tökéletesen megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

Szerződő partnereink között említhetőek a legnagyobb egészségpénztárak, így a betegszállítás költségeit bármikor visszaigényelheti!  Több ezer magánszemély, kórház, rendelőintézet és otthon számára nyújtunk minőségi, prémium szolgáltatásokat! Készenléti egységeink a hívást követően már egy órán belül a helyszínre érnek, gyorsan és pontosan végzik el a vállalt feladatot. Emeletről emeletre történő szállítás esetén nem számítunk felárat, plusz költségek nem terhelik pénztárcáját! Megbízható megoldást jelentünk az egészségügyi gondokra, emberközpontú filozófiánk növeli ügyfeleink elégedettségét. Tisztelet és lojalitás társul szakmai elkötelezettségünkhöz. Egészsége a mi szívügyünk!