SSL tanúsítványok minden weboldalhoz!

Az SSL-tanúsítvány egy kódrészlet a webszerveren, amely biztonságot nyújt az online kommunikációhoz. Amikor egy webböngésző kapcsolatba lép az Ön védett webhelyével, az SSL-tanúsítvány titkosított kapcsolatot tesz lehetővé. Ez olyan, mintha egy levelet egy borítékba zárnának, mielőtt elküldenék.

SSL tanúsítványok várják az awh.hu weboldalon, ezért megéri ide kattintani, ha önt is érdekelné ez a téma. Az SSL-tanúsítványok bizalmat is keltenek, mivel minden SSL-tanúsítvány azonosító információkat tartalmaz. Amikor SSL-tanúsítványt kér, egy harmadik fél (például az awh) ellenőrzi szervezete adatait, és egyedi tanúsítványt állít ki Önnek ezekkel az adatokkal. Ezt hitelesítési folyamatnak nevezik. Az SSL-tanúsítványok megőrzik az online interakciók titkosságát, még akkor is, ha a nyilvános interneten keresztül utaznak, és segítik az ügyfeleket abban, hogy bizalmat érezzenek ahhoz, hogy személyes adatokat adjanak meg az Ön webhelyén. Ha arra kéri webhelye felhasználóit, hogy jelentkezzenek be, adjanak meg személyes adatokat, például hitelkártyaszámokat, vagy tekintsenek meg bizalmas információkat, például egészségügyi ellátásokat vagy pénzügyi számlákat, akkor az adatokat bizalmasan kell kezelni. Biztosítani kell mindenkit arról is, hogy webhelye hiteles.

Az SSL-t e-mail szerverekhez, webalapú alkalmazásokhoz, szerverek közötti kommunikációhoz és még sok máshoz is használják. Az SSL-tanúsítvány ellenőrzött információkat tartalmaz az általa védett webhelyről, hogy segítsen a felhasználóknak megbizonyosodni arról, hogy kommunikálnak az Ön webhelyével. Az Extended Validation az iparág legmagasabb szintű ellenőrzési szabványa, és a leglátványosabb biztosítékot nyújtja a felhasználók számára: a címsor zöldre vált a nagy biztonságú böngészőkben. További részletekért és SSL tanúsítványokért nézzen be az awh.hu weboldalra.