Security Essen Exhibition 2018

A Security Essen kiállításon olyan biztonsági berendezéseket láthat majd, amik a legmodernebb technológiák segítségével készültek, tehát magasfokú védelmet képesek biztosítani. Bővebben erről a tell.hu-n olvashat.

Security Essen 2018 Exhibitors kiállítás elérhető a tell.hu weboldalon, tehát ha ön is el szeretne látogatni erre a kiállításra mert többet szeretne megtudni biztonsági berendezéseinkről és termékeinkről, akkor itt a helye nálunk, hiszen itt jelentkezhet is a kiállításra. A kiállítást szeptember 25-től egészen 27-ig megtekintheti majd reggel 9-től délután 6 óráig. A TELL-nél partnereinknek  a legmodernebb termékeket, új iparági eszközöket, IP / 3G alapú távfelügyeleti rendszereket és GPS-alapú járműkövető rendszereket biztosítunk olyan cégek és magánszemélyek számára, akik nem elégedettek a biztonságukkal. A kiállításon büszkén mutatjuk be majd Önnek a standunkat a legújabb termékekkel és ismertetőkkel, videókkal, valamint ötleteit is megoszthatja majd velünk.

Amennyiben többet szeretne megtudni a kiállításról, biztonsági termékeinkről, cégünkről, és a termékek rendeléséről, akkor mindenképpen keresse fel a tell.hu weboldalt, hiszen itt megtalálhatja majd a teljes kínálatot és híreket is olvashat majd. Weboldalunkon lehetőség lesz a regisztrációra is, így több tartalmat érhet majd el nálunk. Ha kérdezni szeretne valamelyik termékünkről, berendezésünkről, vagy a kiállításról lenne kérdése, ezeket is felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 52 530 130 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt bátran a melinda.didek@tell.hu e-mail címre és embereink minden kedves érdeklődőnek szívesen válaszolnak majd. Ha biztonságban szeretné tudni cégét és üzletét, akkor mi leszünk a tökéletes választás!