Sands Alive Királyi kastély homokgyurma készlet a kreatív játék érdekében

Gyurmázni minden gyermek szeret, ám sokszor hamar ráunnak, hiszen az egyszerű gyurma készlet könnyen kiszáradhat és megformázni is igen nehéz. Ám, amit mi kínálunk garantáltan nagy sikert ér el minden gyermeknél.

Sands Alive Királyi kastély homokgyurma készlet számos elemet tartalmazz, amely még élvezetesebbé teheti a játékot kicsik és nagyok részére. Ez a gyurma készlet akár már 4 éves kortól ajánlott, hiszen semmilyen káros anyagot nem tartalmazz. A gyurma különlegessége még abban rejlik, hogy szinte sosem szárad ki. Nem kell attól tartanunk, hogy ha kint marad, akkor könnyen kiszárad, illetve, ha készítettünk egy szép kastélyt, akkor azt nem kell rögtön lerombolnunk, akár napokig is úgy maradhat, még meg nem unják a gyerekek. Ráadásul még rendkívül könnyen formázható is így ennek köszönhetően még élvezetesebb lehet a játék. A gyereke külön rajonganak érte hiszen nagyon puha és nagyon kellemes a tapintása. A készlet tartalmában megtalálunk 900 gramm modellező homok. Illetve tartalmazz még 1 db formázó henger, 1 db mintázó pecsétet, 1 db munkatálcát, továbbá található még benne 9 db formázó elem.

Ezeknek az eszközöknek köszönhetően egy igazán szép és egyedi kastélyt formázhatunk meg. A gyurma nem csak egy jó játéknak bizonyul, hiszen nagyon sokat hozzá tehet a gyerekek fejlődéséhez, illetve a kreativitásához. Amennyiben Ön is szeretné meglepni a gyermekét egy ilyen különleges gyurma készlettel, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruahaz.hu oldalára kattintva. A honlapunkra látogatva a teljes kínálatunkat megtekintheti, illetve a legszimpatikusabb termékeket pár kattintással meg is rendelheti. A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül az ország egész területére kiszállítjuk.