Glitza Divat-Vicces állatok csillámtetkó nagy választékban

A csillámtetkók és a gyerekek között mindig is egy különleges kapcsolat volt, hiszen mindig nagy rajongással voltak irántuk. Most egy olyan szettet mutatunk, amilyen még nem volt, és ez által teljesen különlegessé válhatnak a kis csöppségek.

Glitza Divat-Vicces Állatok Csillámtetkó most különleges kiszerelésben kapható. A csillámtetkók már egyáltalán nem jelentenek újdonságot, hiszen más régről ismerhetjük őket, illetve a csillámtetkó készítő készleteket. Ám ez a szett teljesen más, mint az eddigiek, hiszen cuki kis állati figurákat készíthetünk vele. Ráadásul ez a készlet nem csak a bőrünkön alkalmazható, ha szeretnénk akkor készíthetünk csillámtetkót a füzetünkre, bútorunkra vagy bárhova máshova, ahova csak kedvünk tartja. A csillámtetkó készlet már 6 éves kortól ajánlott. Bárhol alkalmazhatjuk, amit gyakran használunk vagy éppen a kedvenceink közzé tartozik. Így minden tárgyat egyedivé és különlegessé varázsolhatunk. A szett számos mintát rejt, így mindenki a saját ízlésének megfelelően válogathat közülük és készítheti el a kedvencét.

Amennyiben Ön is szeretné meglepni a kislányát ezzel a különleges szettel, akkor ne habozzon rendelje meg most. A honlapunkra látogatva a teljes kínálatunkat megtekintheti, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva talál. A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül szállítjuk kézhez az ország bármely pontján. További információért érdeklődjön a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon, ahol az ügyfélszolgálatunk várja a hívását. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a számunkra a gyermeki mosoly a legfontosabb! Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk részére! Várjuk sok szeretettel!