Rovema gépek-Különböző konstrukciójú lehúzó hevederek a Bervina Kft.-nél

A vállalkozásunkról mindig fontosnak tartjuk elmondani, azt, hogy nem csak magyar, ám az első magán vállalkozások között indult, amely egész 1982-ig vezethető vissza. Mára már több mint 60 országba exportáljuk a termékeinket. Számunkra ez az igazi siker.

Ide kattintson amennyiben szeretne ezzel kapcsolatban bővebb információt megtudni. A cégünk egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig a maximális pontosságra, precizitásra törekszünk, és ez mellett még gyorsak is vagyunk. Ugyanis, ha valaki lehúzó hevedert gyárt, akkor abban az esetben nagyon fontos, hogy a gyártó pontosan azt a terméket kivitelezze, melyre a megrendelőnek szüksége van. Ebben az esetben az a legfontosabb, hogy tapadjon a szíj a fóliához, illetve az is nagyon mérvadó, hogy a termékek hosszú életűek legyenek. Az Európában fogalmazott lehúzó heveder piacán a Rovema gépek számára készült termékek a legnépszerűbbek. Ez a modell egy alapszíjból és egy lágy bevonatból áll. Ezen felül tipikus vákuum nyílásokkal van ellátva, amelynek száma eléri a 42-őt.

Az előállított konstrukciók többfélék is lehetnek, még pedig: neoprén alapszíj, amely a csendes működést teszi lehetővé. Illetve a Poliuretán alapszíj, amely a hosszabb élettartamot segítheti. Amennyiben a vevő nem tudja eldönteni, hogy melyik mellett döntsön, akkor mi azt szoktuk javasolni, hogy érdemes hozzá próbálni a terméket a fóliához, hogy melyik bevonathoz tapad jobban. Továbbá érdemes még azt is elmondani, hogy nálunk kapható még egy zöld változat is, amely tulajdonképpen azt jelenti, hogy teljes mértékben biztonságosan használható az élelmiszerek közelében. Többek között a Nestlé is ezt alkalmazza. Bizonyos cégeknél mára ez már alap követelménynek számít.