Relaxáljunk a parajdi fürdősó segítségével!

Mindenki ismeri azt a jóleső érzést, amikor egy hosszú és fárasztó nap végén végre beleereszkedhet egy kád forró vízbe és végre ellazulhat.  Ilyenkor nem csak az elménk pihen meg, az izmaink lazulnak el, de a kényeztetés a lelkünknek is jót tesz.

De nem mindegy, mit is teszünk a fürdővízbe!

Ha arra vágyunk, hogy a bőrünknek is jót tegyen a fürdőzés, ne csak a stressztől szabadítson meg, akkor érdemes természetes és ásványi anyagokban gazdag fürdősót választani, ilyen a parajdi fürdősó is!

A parajdi fürdősó különleges, hiszen maga a parajdi só 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, tele a testünknek szükséges ionokkal, nyomelemekkel.

Parajdi fürdősók
Parajdi fürdősók

Fürdősó használata a gyakorlatban:

A parajdi fürdősó naponta alkalmazható, tapasztalataink szerint 36-39 celsius fokos vízben a leghatásosabb. Érdemes legalább egy 20 perces fürdőt venni, hogy a parajdi fürdősó kifejthesse páratlan jótékony tulajdonságait. Méregtelenítő hatása miatt egyéb kozmetikumot, szappant, tusfürdőt, sampont hanyagoljuk, a só úgyis megtisztítja bőrünket.

A változatosság kedvéért és a bennük található gyógynövények különböző hatásai miatt többféle fürdősó közül válogathatunk, ha parajdi fürdősóval szeretnénk kényeztetni magunkat. A levendulás nyugtató hatású, míg a rózsa illatú vérkeringés serkentő, az aloe verásat bőrszépítő tulajdonságai miatt keresik, míg a gyógynövényes a gyulladások csökkentésében segít…

A parajdi fürdősót akár nagyban is használhatjuk! Vagyis, dézsafürdőbe téve is kiváló.

Kényeztessük magunkat, frissüljünk, szépüljünk és relaxáljunk! Mindezt természetesen -használjunk parajdi fürdősót!