Q10 koenzim online rendelés

Nincs megállapított ideális CoQ10 dózis. A vizsgálatok során a CoQ10 dózisait 50 mg-tól 1200 mg-ig terjedt felnőtteknél, néha több adagra osztva egy nap alatt. A tipikus napi dózis 100-200 mg. Kövesse az üvegen található utasításokat, vagy kérjen tanácsot orvosától vagy dietetikustól. Ne feledje, hogy a különböző kiegészítő márkák összetevői és erősségei eltérőek lehetnek.

Q10 koenzim rendelés a gyogyvarazs.hu weboldalon érhető el tehát ide látogasson ha ön is q10 kiegészítőket keres. A Q10 koenzim egy vitaminszerű anyag, amely az egész testben megtalálható, de különösen a szívben, a májban, a vesében és a hasnyálmirigyben. Kis mennyiségben húsokban és tenger gyümölcseiben fogyasztják. A Q10 koenzim laboratóriumban is előállítható. A Q10 koenzimet leggyakrabban olyan állapotokra használják, amelyek befolyásolják a szívet, mint például szívelégtelenség és folyadék gyűlem a testben (pangásos szívelégtelenség vagy CHF), mellkasi fájdalom (angina) és magas vérnyomás. A migrénes fejfájás, a Parkinson-kór és sok más betegség megelőzésére is alkalmazzák. A Q10 koenzim fontos vitaminszerű anyag, amely számos szerv megfelelő működéséhez és a test kémiai reakcióihoz szükséges. Segít energiát biztosítani a sejteknek.

Úgy tűnik, hogy a Q10 koenzim antioxidáns aktivitással is rendelkezik. Bizonyos betegségekben, például szívelégtelenségben, magas vérnyomásban, ínybetegségben, Parkinson-kórban, vérfertőzésekben, bizonyos izombetegségekben és HIV-fertőzésben szenvedőknél alacsonyabb lehet a Q10 koenzim szintje. Úgy tűnik, hogy a Q10 koenzim szájon át történő bevétele javítja a Q10 koenzim hiány tüneteit. Ez nagyon ritka állapot. A tünetek közé tartozik a gyengeség, a fáradtság és a görcsrohamok. Ha q10 kienzim termékeket keres nézzen be hozzánk a gyogyvarazs.hu-ra.