Programok és pihenés Hévízen szállással

Hévíz elsősorban a Hévízi tó miatt közkedvelt, mely azúrkék színű, kellemesen meleg vízével elvarázsolja az ide látogatókat. Ráadásul Keszthely és a Balaton is elérhető távolságban vannak, így nem csoda, hogy évről-évre egyre többen érkeznek a városba.

Hévíz szállás terén számos alternatívával rendelkezik. Ha nem csak az a cél, hogy este legyen hol aludni, hanem egy olyan helyre vágyunk, mely teljes mértékben a kényelmünket és kikapcsolódásunkat szolgálja, akkor érdemes a Lorabel Apartmanház mellett dönteni. Itt tényleg minden a vendég kényelméről és pihenéséről szól. A méltán népszerű hévízi-tó is csak néhány percnyi sétára található, de a város más látnivalói is a közelben találhatók. Ha Keszthely látnivalóban is szeretnénk elmerülni, akkor autóval pillanatok alatt elérhetővé válik. A Lorabel Apartmanházban minden apartman egyben önálló lakosztály. A légkör kellemes, barátságos, családias. Az itt megszállóknak nem kell tartani a zárt kapus időszaktól, ugyanis ilyen nincs.

A 4K smart tv mellett az HBO MAX, Amazon Prime Video és a Netflix is elérhető, így, ha épp valamilyen érdekes sorozat közepén tartunk, akkor a nyaralás idejére sem kell megszakítanunk a nézését, hiszen itt minden adott a szórakozáshoz. Emellett népszerű HD tv csatornák közül is válogathatunk. A hosszú, fárasztó, kirándulással vagy pancsolással teli napok után az extra kényelmes franciaágy biztosítja a nyugodt alvást. A környék felfedezése akár kerékpárral is történhet, melyet kedvezményes áron tudunk bérelni az apartmanból. Ezenkívül a fürdőzési lehetőségek is kedvezményes áron állnak rendelkezésre. Az itt töltök napok után kipihenten és élményekkel feltöltődve térhetünk vissza a mindennapokba. A lorabel.hu weboldalon még több információ elérhető!