Profi fogpótlás esztétikusan és jó áron

A fogpótlás során pótolják a hiányzó fogakat, amelyeket ki lehet venni és visszahelyezni a szájába. Míg a fogpótlás némi megszokást igényel, és soha nem fogja ugyanúgy érezni a fogát mint azelőtt, a mai fogpótlás természetes megjelenésű és kényelmesebb, mint valaha.

Profi fogpótlás esztétikusan elérhető a budapestdental.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent a fogpótlás folyamatairól és előnyeiről. A fogpótlásnak két fő típusa van: teljes és részleges. Fogorvosa segít kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb fogpótlást az alapján, hogy csak egyes fogait vagy az összes fogát ki kell-e cserélni, valamint az ezzel járó költségeket. Teljes fogpótlással egy hússzínű akril alap illeszkedik az ínyére. A felső fogsor alapja eltakarja a szájpadot (a száj tetejét), míg az alsó fogsor patkó alakú, hogy befogadja a nyelvét. A fogsorokat egy fogtechnikai laboratóriumban készítik el a szájából készített lenyomatok alapján. Fogorvosa meghatározza, hogy a fogpótlások közül melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Az új fogsorok az első néhány hétben vagy akár hónapokban kényelmetlenek lehetnek. A fogsorokkal való evés és beszéd egy kis gyakorlatot igényelhet.

A túlzott nyálfolyás, az az érzés, hogy a nyelvnek nincs megfelelő helye, valamint a kisebb irritáció vagy fájdalom sem szokatlan. Ha irritációt tapasztal, keresse fel fogorvosát. Egy bizonyos idő alatt a fogpótlást a szokásos kopás miatt újra kell alakítani, át kell alakítani vagy újra kell alapozni. Az újbóli használat azt jelenti, hogy új alapot kell készíteni, miközben a meglévő fogsorokat megtartják. Emellett az öregedés során a szája természetesen megváltozik. Ezek a változások meglazítják a fogsorokat, megnehezítik a rágást és irritálják az ínyt. Legalább évente meg kell látogatnia fogorvosát, hogy kivizsgálhassa ezt. További részletekért keresse fel a budapestdental.hu weboldalt.