Pehelypaplanok tárháza az interneten!

Nincs is jobb annál, mint amikor az ember hullafáradtan végre ágyba kerül, és betakarózhat kényelmes paplanjával. Amennyiben ön is szereti a kényelmet, érdemes az Otthonkomfort paplanjai közül választani, amelyek kedvező árúak és rendkívüli minőségűek. Széles kínálatunk pehelypaplanjai szinte a legkelendőbbek, ami nem is csoda, hiszen kényelmesek és nyugtató hatásuk is lehet.

Minőségi paplan tehát kedvezményes áron elérhető az otthonkomfort.hu weboldalon. A Liliom nyári pehelypaplan egy új termék, amely 90%-ban fehér libapehely töltetű, 10%-ban pedig libatollból készült. A paplan kockás steppelésű és 100% pehely-biztos anginból készült. A paplant 30 fokon kímélő programmal érdemes mosni, hagyományos mosószerrel és mindenféle öblítő szer nélkül. Ez a paplan kifejezetten azoknak ajánlott, akik kedvelik a hosszú élettartamú termékeket. Mosás után a szárítást szabad levegőn, árnyékos helyen érdemes végezni és száradás után még szellőztesse a paplan 1 teljes napig. A szatén gyapjú téli paplan is nagyon jó minőségű, töltete 100% gyapjú, fedőanyaga 100% pamut szatén, és ez is szintén kockás steppelésű.

A paplan selymes fényű, bőrbarát, tapintása puha és natúr színű. Főleg azoknak ajánlott, akik különösen kedvelik a gyapjú termékeket, és akik szeretik a folyamatos meleget és szárazságot. Ha további információkat szeretne megtudni a paplanokról, vagy megtekintené a teljes paplan készletet, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az otthonkomfort.hu-t, ahol olvashat bővebb termékleírásokat. Ha kérdéseket szeretne feltenni, persze erre is van lehetőség, csak forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@otthonkomfort.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 342 8886 telefonszámot és mi készségesen minden kedves vásárlónk rendelkezésére állunk.