Orosz tanulás egyszerűen!

Az orosz nyelv a tudomány és a technológia számára fontos nyelv. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a tudományos publikációk száma az angol esetében a legnagyobb, az orosz esetében a második. Ez a helyzet a kémia, a fizika, a geológia, a matematika és a biológiai tudományok esetében. Oroszországnak mindig is gazdag hagyományai voltak a tudományokban, Mendeelejevtől kezdve a Fields legújabb matematikusaiig.

Orosz tanulás elérhető az up2you.hu weboldalon, tehát várjuk szeretettel itt hogy mindent megtudhasson arról, hogy miért érdemes oroszul tanulni. A tudományos városok és tudományos közösségek létrehozásának szovjet hagyománya átengedi az állami ügynökségek és a magánszektor kezdő vállalkozásai által támogatott vállalkozási rendszert. A számítógépes programozás, a szoftvertervezés és az informatika területén az orosz kormányzati szervek és a magánszféra innovációi jönnek létre. Oroszul emberek százmilliói beszélnek: Az Orosz Föderáció kilenc időzónát ölel fel, és a világ földfelszínének körülbelül 1/8-át fedi le. Ez a világ legnagyobb országa, majdnem kétszer akkora, mint az Egyesült Államoké. Oroszországnak csaknem 150 millió lakosa van, ami a volt Szovjetunió népességének valamivel több mint 50% -át teszi ki. Körülbelül 270 millió oroszul beszélő él a világon.

Ismerje meg a világ egyik legizgalmasabb kultúráját: Oroszország a világ legkiválóbb művészeti hagyományainak ad otthont. A balett, a színház, a mozi, az irodalom, a zene és a képzőművészet csak néhány olyan terület, ahol az oroszok nagy hagyományokkal rendelkeznek és továbbra is figyelemre méltó újítókat hoznak létre. Az oroszok nagyszerű művészetet produkálnak! És tudta, hogy az orosz nyelv ismerete segít máshogy látni a világot? Az oroszul beszélők, akiknek több szavuk van a világos és sötét kékekre, jobban képesek vizuálisan megkülönböztetni a kék árnyalatait. További információkért és nyelvtanulásért keresse fel az up2you.hu weboldalt.