Online utasbiztosítás kedvező feltételekkel!

Ha külföldön, utazás közben sérülés vagy betegség miatt hirtelen kórházba kell mennie, a műtét és a sürgősségi fogászati ​​kezelést is fedezi a biztosítás. Ha beteg vagy sérült, és nem tud hazajutni, az utazási biztosítás fedezi az előre nem látható további szállás- és utazási költségeket.

Online utasbiztosítás köthető az axa-assistance.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és nézze át jobbnál jobb ajánlatainkat, hogy félelem nélkül utazhasson. A biztosítás fedezi a váratlan utazási költségeit, ha közeli hozzátartozója vagy az a személy, akivel utazik, váratlanul meghal, fogyatékossággal él vagy sérülést szenved, és kórházba kell szállítani. Ha útitársa sérülés vagy betegség miatt már nem tudja folytatni az üdülést, az előre nem látható szállás- vagy útiköltségeket az utazási biztosítás megtéríti. Ha a családban bekövetkezett halál vagy súlyos betegség miatt, amely kórházi tartózkodást igényel, haza kell térnie, és ők közeli családtagok, az Ön repülőjáratait is fedezik.

Ha az utazása során megsérült, és már nem tud dolgozni, akkor egy meghatározott időtartamra jövedelemkiesési juttatást is kaphat. Megtéríthetik a hitelkártyák cseréjének költségeit, vagy bármilyen fontos értéktárgy cseréjét is ha azokat elveszik vagy ellopják az utazás során. Megtéríthetik továbbá az útlevél, az úti okmányok vagy az utazási csekkek cseréjének költségeit, ha azokat elveszik vagy ellopják az utazás során. Ha ellopják a készpénzt, ez is fedezett lesz. Biztosítva van akkor is, ha tárgyai elvesznek vagy ellopják őket az utazás során. Ha a poggyász több mint 12 órát késik, és ruhákat kell vásárolnia, az utazási biztosítás ezeket a költségeket – mértékkel – megtéríti. Nem mehet el Gucci kézitáskát vásárolni, de a legszükségesebbeket megvásárolhatja. További információkért és biztosítás megkötéséért keresse fel az axa-assistance.hu-t.