Online hűtőszekrény a Liebherr-től

A legfejlettebb precíziós elektronika és a rendkívül hatékony hűtőrendszerek kombinálásával a Liebherr vonzó és rendkívül gazdaságos készülékválasztékot kínál a legmagasabb energiahatékonysági osztályokban, minden termékcsoportban. Ez nemcsak a hatékonyság, hanem a fenntartható innováció szempontjából is „a kategóriájában a legjobbat” jelenti: pl. 2013-ban a Liebherr olyan modellt állított ki az IFA-n, amely 20 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a leghatékonyabb A +++ osztály. Ez szuper mind a környezet, mind a pénzügyek szempontjából.

Hűtőszekrény Liebherr készleten elérhető a premiumhuto.hu weboldalra látogatva, ezért itt a helye nálunk, ha ön is régóta ki szeretné próbálni a liebherr hűtők magas minőségét. Csak a Liebherr kínál valódi, szabadalmaztatott BioFresh technológiát, amely tökéletes tárolási környezetet biztosít az élelmiszerek tartós frissességéhez. Ha 0 ° C feletti hőmérsékleten és az ideális páratartalom mellett tárolják, a gyümölcsök, zöldségek, hús, hal és tejtermékek mind sokkal tovább megőrzik vitaminjaikat, ízüket és étvágygerjesztő megjelenésüket, mint egy hagyományos hűtőszekrényben – és pénzt takaríthat meg, mert nem kell olyan gyakran vásárolni!

Nincs több leolvasztás, így több ideje marad más dolgokra: NoFrost készülékeink professzionális minőségű hűtési teljesítményt nyújtanak, és megbízható frissességet ígérnek. A hűtött keringő levegő megfagyasztja az ételt, és a nedvesség kiszabadul, így a fagyasztó mindig jégmentes marad. Független odaítélő szervek többször is megerősítik szabadon álló és beépített készülékeink kivételes termék- és formatervezési minőségét. A Liebherr-t a 2012 -es év szakkereskedelmi márkájaként ismerték el a Plus X Awards-on, és 2014 -ben Liebherr megkapta a „Favorite Brand Gold” – Consumers ’Choice minősítési pecsétet. Amennyiben többet tudna meg az árakról és a hűtőkről, nézzen be a premiumuto.hu-ra.